سلامت خانواده

چند توصیه غذایی برای بیماران دیابتی – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته فزونی با تاکید بر اینکه رژیم غذایی هر بیمار دیابتی با توجه به شرایط و داروهای بیمار تنظیم می شود، گفت: بهترین روش طبخ غذا جوشاندن، بخار پز و کبابی در فر با هر زمان پخت کمتر است. بهتر است زمان پخت برنج و ماکارونی را کوتاه کنید و با سبزیجات و حبوبات مصرف کنید.

وی افزود: میوه های خشک در مقایسه با شکر ارزش غذایی بالاتری دارند و حاوی فیبر و ریزمغذی ها هستند. دو قاشق غذاخوری کشمش یا توت خشک تقریباً 15 گرم شکر یا 60 کیلو کالری انرژی دارد. افراد دیابتی می توانند با توجه به میزان توصیه شده در برنامه غذایی از این مواد استفاده کنند و بهتر است این مقدار را در یک وعده مصرف نکنند و در طول روز تقسیم کنند.

فزونی ادامه داد: بسیاری از غذاهای فرآوری شده قند افزوده، مواد مغذی کم، چربی و سدیم بالا دارند و نباید مصرف شوند.

وی افزود: به شاخص های رنگ تغذیه ای توجه کنید و محصولات غذایی را انتخاب کنید که قند، نمک و روغن کمتری دارند

فازونی گفت: از مصرف غذاهای دارای سدیم بالا و غذاهای پرچرب حاوی کلسترول بالا یا اسیدهای چرب ترانس خودداری کنید.

وی افزود: سعی کنید آهسته و در محیطی آرام غذا بخورید.

فزونی تاکید کرد: برای دریافت مشاوره رایگان تغذیه به مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا