ارتقای سلامت فرآورده های گوشتی در دستور کار سازمان غذا و دارو
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، حشمت الله رضوی موسوی گفت: در دنیای امروز توجه به کیفیت غذا و تاثیر آن بر سلامت بدن از اهمیت ویژه ای برخوردار است، فرآورده های گوشتی یکی از مواردی است که منابع اصلی پروتئین در رژیم غذایی اما مصرف زیاد چربی و نمک در این فرآورده ها می تواند خطر ابتلا به بیماری های مختلف از جمله فشار خون و بیماری های قلبی را افزایش دهد که در این راستا سازمان غذا و دارو اقدامات مهمی را برای ارتقای سلامت آغاز کرده است. از فرآورده های گوشتی
وی از طرح های نوآورانه ای که به منظور تولید فرآورده های گوشتی سالم و مغذی در حال انجام است خبر داد و افزود: هدف اصلی این طرح ها کاهش چربی و نمک فرآورده های گوشتی است. تلاش می کنیم با استفاده از فناوری های پیشرفته فرآورده های گوشتی تولید کنیم. طعم خوب خود را حفظ کرده و برای سلامت مصرف کنندگان مضر نباشند.
رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء حیوانی و دریایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: یکی از اهداف مهم دیگر این طرح ها کاهش استفاده از افزودنی های شیمیایی، افزودنی هایی مانند نیترات ها است که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرد. در تولید برخی فرآورده های گوشتی، می تواند اثرات منفی بر سلامت بدن داشته باشد، در حال تحقیق در مورد جایگزینی این مواد با ترکیبات طبیعی هستیم که ماندگاری محصولات را حفظ کرده و از نظر سلامت برای مصرف کنندگان ایمن هستند.
وی با اشاره به دیگر پروژه های این سازمان افزود: در حال توسعه گزینه های گیاهی و کم چرب برای افرادی هستیم که به دنبال کاهش مصرف چربی های حیوانی هستند، این محصولات می تواند انتخاب خوبی برای افرادی باشد که رژیم غذایی خاصی دارند و به دنبال این هستند. گزینه های سالم تر برای جایگزینی گوشت قرمز هستند
رضوی موسوی تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با همکاری تولیدکنندگان تضمین می کند که محصولات نه تنها از نظر کیفیت و ارزش غذایی بالا باشد، بلکه از نظر بهداشتی و ایمنی نیز در بالاترین سطح قرار گیرد، این طرح ها نه تنها باعث افزایش کیفیت و کیفیت می شود. سالم بودن فرآورده های گوشتی نه تنها کمک می کند، بلکه مصرف کنندگان را قادر می سازد تا با انتخاب های آگاهانه تر، بیشتر به سلامت خود اهمیت دهند.