ایران می تواند پیشرو در سیاستگذاری طب سنتی در منطقه باشد
به گزارش خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، نفیسه حسینی یکتا چهارشنبه شب در افتتاحیه سمپوزیوم بین المللی سیاست، قانون گذاری و تنظیم طب سنتی که در هتل قلب تهران برگزار شد، اظهار داشت: ایران یکی از قدیمی ترین مکتب های سنتی که بر همگان آشکار است و نام ابوعلی سینا دانشمند فرزانه ایرانی در میان تمامی افرادی که در زمینه بهداشت و درمان فعالیت می کنند شناخته شده است.
وی ادامه داد: در راستای اسناد بین المللی از جمله سند راهبردی سازمان جهانی بهداشت در خصوص استفاده از طب سنتی و مکمل، بسیاری از اسناد و قوانین سطح بالا در حوزه طب سنتی در ایران تصویب شده است و ارکان مختلف نظام بر استفاده از این ظرفیت تاکید دارند. دارد
وی افزود: نزدیک به 20 سال است که آموزش پزشکی ایران با راه اندازی دانشکده های پزشکی ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نظام سلامت کشور ادغام شده است و در ایران تنها کسانی هستند که مجاز به طبابت رسمی در این زمینه هستند. پزشکانی که از این مدارس فارغ التحصیل شدند. طب ایرانی در کشور با تربیت پزشکان پایه گذاری شد.
حسینی یکتا خاطرنشان کرد: هدف ما در طب ایرانی ادغام آن در ارکان نظام سلامت است تا از ظرفیت پیشگیرانه و درمانی آن به بهترین نحو برای ارتقای سلامت جامعه استفاده شود.
وی تصریح کرد: ایران کشوری پیشرو در ادغام طب سنتی در شبکه بهداشت و درمان است و هم اکنون در سراسر کشور آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های طب ایرانی با هدف کاهش بار غیرواگیرها در حال تلفیق است. بیماری ها و برای هر ایرانی شناسنامه سبک زندگی ایجاد می شود. .
مدیرکل دفتر طب تکمیلی و ایرانی وزارت بهداشت گفت: با توجه به سابقه پزشکی کهن و اقلیم غنی و منابع انسانی و حمایتها، بیتردید ایران میتواند به عنوان یک کشور پیشرو و سیاستگذار در زمینه طب سنتی و سنتی عمل کند. طب مکمل، به ویژه در منطقه EMRO. و در پیشبرد برنامه های سازمان بهداشت جهانی در این زمینه موثر باشد.
انتهای پیام/