اخبار سلامت

فروش “برچسب اصالت دارو” در آگهی های دیوار!

به گزارش خبرنگار اجتماعی سلامت جو ، وجود فرآورده های دارویی تقلبی به دلیل کمبودهای گاه و بی گاه دارویی در کشور، خروج برخی داروها از زنجیره توزیع رسمی و ورود غیرقانونی و قاچاق برخی داروها به کشور باعث شده است. اهمیت “تأیید هویت داروها” بیشتر از قبل احساس شود

در این راستا یکی از راهکارهای کارآمدی که سازمان غذا و دارو برای دسترسی مردم به داروهای مطمئن و تایید شده در نظر گرفته است، راه اندازی سامانه احراز هویت داروها است تا دسترسی ایمن مردم به داروها را هر چه بیشتر افزایش دهد. سیستم “تی تک”. به یادگار مانده است.

بنابراین منظور از کالای اصلی، داروها و فرآورده های سلامت محور است که از طریق مسیر و شبکه مجاز مورد تایید سازمان غذا و دارو ارائه می شود و در حلقه های مختلف زنجیره تامین تا زمان عرضه دارای مالک مسئول و مسئول می باشد. دارو؛ از سوی دیگر، محصولات غیر اصیل، محصولات دارویی هستند که به صورت قاچاق، دزدی یا غیرمجاز در بازار آزاد به فروش می رسند.

سازمان غذا و دارو به منظور شناسایی محصولات اصیل از غیراصیل، تولیدکنندگان و واردکنندگان را موظف کرده است که برچسب اصالت را بر روی محصولات خود بچسبانند. بر روی برچسب اصالت شناسه 20 رقمی منحصربفرد رهگیری به نام UID درج شده است که مصرف کننده با وارد کردن آن در سامانه TTech از اصالت محصول دارویی خریداری شده اطمینان حاصل می کند.

گشت و گذار در فضای مجازی اکنون نشان می دهد که برخی از مراکز چاپ لیبل دارن لیبل تی تک و اصالت داروها رو چاپ میکنن!!

نمونه هایی از تبلیغات برچسب اصالت دارو در فضای مجازی:

این در حالی است که سازمان غذا و دارو مسئولیت صدور کدهای UID را بر عهده دارد و تولیدکنندگان نمی توانند این کدها را در اختیار شرکت های خصوصی خارج از سامانه رسمی سازمان قرار دهند و شرکت های چاپ و نشر خصوصی تنها در صورت دریافت لیبل های لازم مجاز به چاپ لیبل هستند. مجوزهای سازمان اصلی هستند و سازمان غذا و دارو نیز موظف به نظارت بر این موضوع است.

خطر توزیع محصولات غیر مجاز در بازار

بسیاری از مصرف کنندگان از این واقعیت آگاه نیستند که باید با وارد کردن کد UID موجود بر روی بسته بندی محصولات دارویی و بهداشتی در سیستم TTech از اصالت این محصولات اطمینان حاصل کنند و بسیاری از افراد تصور می کنند فقط با دیدن این موارد محصول خریداری شده است. برچسب های روی محصول انجام شده، دارای اصالت است!

موضوع چاپ لیبل خام توسط برخی شرکت ها و مراکز چاپ خصوصی، زمینه ای را ایجاد می کند تا عده ای با ارائه کدهای جعلی، محصولات غیرمجاز خود را بدون داشتن مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو در بازار توزیع کنند.

مردم باید به اصالت کالا توجه کنند

از یک سو باید نظارت سازمان غذا و دارو بر روی چاپ برچسب اصالت بر روی محصولات سلامت محور افزایش یابد و از سوی دیگر مردم بدانند در صورت خرید کالای سلامت محور. ، باید شناسه رهگیری آن را در سامانه تی تک وارد کرده و صحت آن را تایید کنند. برای بررسی

کد UID درج شده بر روی لیبل (طبق تصویر زیر) شناسه اصالت کالا می باشد که با وارد نمودن آن در سامانه TTech می توان از اصالت کالا استعلام نمود.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا