سلامت خانواده

کلینیک های زیبایی از بدن مردم چه می خواهند؟ – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

علی میقانی متخصص زیبایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که همیشه دو دسته از مراجعه کنندگان به کلینیک های زیبایی مراجعه می کنند و یک دسته افراد مبتلا به اختلال خودتشخیصی هستند. این دسته از افراد همیشه از ظاهر خود ناراضی هستند.

وی ادامه داد: اگر هر یک از این افراد بدون مشاوره و شناسایی این اختلالات تحت عمل جراحی قرار گیرند، به دلیل نارضایتی از تغییر خود به جراحی بازمی گردند. به هیچ وجه نباید با این افراد برخورد کرد. زیرا هرگز از تغییرات راضی نیستند و در یک چرخه معیوب گرفتار می شوند و وسواس آنها بیش از گذشته می شود.

این متخصص زیبایی افزود: اگر با آنها به صورت علمی و منطقی صحبت کنید، این افراد که گاهی دچار اختلالات روانی هستند، این حرف های علمی را نمی پذیرند.

وی اذعان داشت: در این موضوع ایرادی به شخص وارد نیست. چون انسان تبلیغات را می بیند و تحت تاثیر تبلیغات قرار می گیرد. افراد باید بدانند که هر عملی سنی دارد، مثلاً عمل لیفت صورت باید در سنین بالا انجام شود و در سنین 21 تا 22 سالگی ممکن است صدمات جبران ناپذیری به صورت آنها وارد شود و در مواردی فرد دچار آسیب شود. از فلج صورت

دلایل معتاد شدن افراد به روش های زیبایی

میقانی در خصوص رفتار اعتیاد آور برخی افراد گفت: گروهی فکر می کنند مشکلات زندگی آنها با جراحی حل می شود. این خود دو جنبه دارد یکی روحی و روانی و فرد فکر می کند با انجام زیبایی اعتماد به نفس خود را بالا برده است. دوم اینکه فرد فکر می کند جایگزین مناسبی برای شکست های زندگی پیدا کرده است.

وی ادامه داد: اگر عمل های زیبایی ناموفق باشد، فرد مضطرب می شود و عدم اعتماد به نفس در فرد افزایش می یابد. اگر او نیز وسواس داشته باشد، در یک دور باطل می افتد و دیگر نمی توان او را متوقف کرد. انسان جراحی زیبایی بینی و روحش انجام می دهد، حتی موفقیت تحصیلی او هم تصادفی نیست. اگر انسان نگاه درستی به این جریان داشته باشد در این چرخه قرار نمی گیرد.

این افراد نمی توانند در ازدواج و رویارویی با همسالان خود موفق باشند

این متخصص زیبایی در ادامه بیان کرد: فردی که از بیماری روانی رنج می برد قطعا در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل می شود و شاهدان زنده زیادی نیز در این باره وجود دارد. نمونه بارز آن زنی است که به مدت 5 سال کلینیک های زیبایی را چک می کرد و نمی توانست تصمیم بگیرد با کدام پزشک جراحی زیبایی انجام دهد. اگر این خانم موفق به جراحی زیبایی شود قطعا بعد از عمل از چهره خود راضی نیست و حتی باعث ایجاد اختلالات دیگری در او شده است.

وی خاطرنشان کرد: این وسواس تا زمانی که توسط روانشناس درمان نشود روی دیگر انتخاب های این افراد تاثیر می گذارد.

کلینیک های زیبایی از بدن مردم چه می خواهند؟

راه حلی برای جلوگیری از افراط در عمل زیبایی

میقانی اساسی ترین قسمت را ارائه راهکار برای جلوگیری از افراط در عمل های زیبایی دانست و گفت: اساسی ترین راه حل برای جلوگیری از این عمل می تواند گفتن حقیقت باشد. وقتی من به عنوان یک پزشک که فردی آگاه به حساب می آیم، بر اساس علم و منطق به مردم می گویم که چه کسانی برای جراحی زیبایی مناسب هستند، چه کسانی نمی توانند جراحی زیبایی انجام دهند و بعد از جراحی فرد با چه علائمی مواجه می شود. می تواند ذهن طرف را توسعه دهد و کمتر در معرض تبلیغات قرار گیرد.

وی در ادامه بیان کرد: موضوع دیگر حذف تعرفه های کاذب است، به عنوان مثال در صفحات و سایت ها دیده می شود که 17 میلیون تومان به صورت اقساطی دریافت می شود! قطعا این جراحی توسط متخصص انجام نمی شود و فردی این عمل را انجام می دهد که فقط به فکر پول است نه سلامت مردم و برای خودش کسب و کار درست کرده است.

این متخصص زیبایی گفت: مردم نیز باید بدانند هرکسی که به مقدار کم عمل زیبایی انجام می دهد، پزشک خوبی نیست. برعکس ممکن است یک فرد بی سواد و غیر متخصص اشتباهی مرتکب شود که قابل جبران نباشد. دسترسی آسان به جراحی های غیراصولی که بدون نظارت قانون انجام می شود در کشوری مانند هلند ممنوع است. در هلند اگر فردی بخواهد عمل زیبایی انجام دهد باید قبل از مراجعه به کلینیک گواهی پزشکی قانونی داشته باشد و سپس می تواند عمل زیبایی را انجام دهد.

وی افزود: صفحات و سایت های مختلف پزشکان زیبایی که تعدادشان بسیار زیاد است و نمی توان آنها را متوقف کرد مشکل بزرگی است زیرا هیچکس بر این صفحات نظارت نمی کند. اگر پزشک هستم موظفم هر پنج سال یکبار پروانه پزشکی خود را عوض کنم. چرا هیچ نظارتی بر این صفحات غیراصولی وجود ندارد؟ صفحه ای که کوچک شدن بینی با نخ را تبلیغ می کند کاملا نادرست است و کاری جز ایجاد برش روی پوست انجام نمی دهد و حتی در مواردی باعث فلج شدن صورت می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا