سلامت خانواده

این غذاها را در یخچال نگهداری نکنید

به گزارش خبرآنلاین، نگهداری مواد غذایی در یخچال به سالم ماندن آنها کمک می کند، اما نمی توان از هر غذایی در یخچال محافظت کرد و برخی غذاها کپک زده، سمی یا جذب باکتری می شوند. دانستن غذاهایی که نمی توان آنها را در یخچال نگهداری کرد، برای حفظ سلامت کلی ضروری است.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: فناوری مدرن با ارائه دستگاه ها و لوازم خانگی از مایکروفر تا یخچال، زندگی را آسان کرده است. اما آیا می دانید در بسیاری از موارد این وسایل می توانند عامل بیماری ها نیز باشند؟ یخچال یکی از این وسایل است. هدف اصلی از نگهداری مواد غذایی در یخچال، کاهش حرارت غذا، کاهش دمای آن و نگهداری طولانی تر آن است. دکتر دیمپل جانگدا، متخصص طب سنتی، در پستی اینستاگرامی، برخی از غذاهای طبیعی را که در یخچال سمی می شوند، فهرست کرده است.

در این مطلب به نقل از این متخصص طب سنتی به غذاهایی که در یخچال می توانند سمی شوند اشاره کرده ایم.

سیر

دکتر دیمپل جانگدا در ویدئوی خود که در اینستاگرام منتشر کرد پیشنهاد کرد: سیر پوست کنده نخرید و در یخچال نگهداری نکنید زیرا خیلی زود شروع به کپک زدن می کند. کپک سیر با سرطان مرتبط است. همیشه سیر پوست کنده بخرید، فقط قبل از پختن آن را پوست بگیرید و بیرون از یخچال نگهداری کنید.

پیاز

پیاز در برابر دمای پایین مقاوم است. وقتی آن را در یخچال قرار می دهید، نشاسته به شکر تبدیل می شود و شروع به کپک زدن می کند. مردم معمولاً عادت دارند که نیمی از پیاز را بریده و نیمی دیگر را در یخچال نگهداری کنند. هرگز این کار را نکنید، زیرا تمام باکتری های ناسالم را از محیط اطراف جذب می کند.

زنجبیل

وقتی زنجبیل را دوباره منجمد می کنید، خیلی سریع شروع به کپک زدن می کند و این کپک با نارسایی کلیه و کبد مرتبط است. آن را در یخچال قرار ندهید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی یک ماده بسیار مغذی است. گفته می شود که خوردن زنجبیل می تواند یبوست و سایر علل نفخ و گاز معده را کاهش دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

برنج

مردم عادت دارند برنج پخته شده را در یخچال نگهداری کنند، اما در واقع برنج یکی از موادی است که زودتر کپک می زند و اگر قصد دارید آن را در یخچال نگهداری کنید، آن را بیشتر از 24 ساعت نگهداری نکنید. سرویس بهداشت ملی بریتانیا در یک گزارش تحقیقاتی اعلام کرده است که برنج را نباید بیش از 1 روز در یخچال نگهداری کرد تا دوباره گرم شود زیرا احتمال سمی شدن آن وجود دارد. در این گزارش همچنین اشاره شده است که هنگام گرم کردن مجدد برنج، همیشه بررسی کنید که برنج کاملا پخته شده باشد. همچنین برنج را نباید بیش از یک بار حرارت داد.

سیب زمینی

می گویند نگهداری سیب زمینی در یخچال کار خوبی نیست. بهتر است سیب زمینی ها را در کیسه کاغذی در دمای اتاق نگهداری کنید تا بافت و طعم آن حفظ شود. رطوبت موجود در یخچال می تواند بافت آنها را تغییر داده و آنها را بیش از حد شیرین کند. فلفل دلمه ای را نباید در یخچال نگهداری کرد. برای تردی مطلوب، فلفل دلمه ای باید در دمای اتاق نگهداری شود. نگهداری فلفل دلمه ای در یخچال باعث می شود کمتر ترد شود.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا