تاثیر رژیم غذایی و فعالیت بدنی در کاهش خطر سکته مغزی
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سالانه افراد زیادی در سراسر جهان دچار سکته مغزی می شوند، در حالی که بسیاری از آنها قابل پیشگیری هستند، کارشناسان معتقدند پیروی از سبک زندگی سالم و غربالگری های منظم می تواند خطر سکته مغزی را کاهش دهد. برای کاهش قابل توجه، ما به بررسی اقدامات ساده برای جلوگیری از وقوع سکته مغزی ادامه خواهیم داد:
غربالگری های منظم
از آنجایی که فشار خون بالا، کلسترول بالا، قند خون بالا و چاقی از عوامل خطر سکته مغزی محسوب می شوند، کنترل منظم این موارد می تواند خطر سکته را به حداقل برساند. آنها باید به طور منظم به پزشک مراجعه کنند تا این موارد تحت کنترل باشد.
از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید
رعایت رژیم غذایی سالم و گنجاندن میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی های سالم مانند روغن زیتون در رژیم غذایی برای جلوگیری از سکته ضروری است. این غذاها سلامت قلب و عروق را تقویت کرده و خطر سکته را کاهش می دهد. همچنین کاهش مصرف گوشت قرمز، غذاهای شیرین و فرآوری شده توصیه می شود.
داشتن فعالیت بدنی
عدم تحرک بدنی یکی دیگر از عوامل خطر اصلی برای سکته مغزی است، بنابراین مهم است که به طور منظم ورزش کنید. بزرگسالان باید حداقل 150 دقیقه فعالیت با شدت متوسط یا 75 دقیقه فعالیت با شدت شدید در هفته انجام دهند. منظم نه تنها برای سلامت قلب و عضلات مفید است، بلکه سیستم قلبی عروقی را تقویت می کند و سلامت مغز را بهبود می بخشد.