این افراد نباید گوشت قرمز مصرف کنند
به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، افرادی که در ادامه این مطلب به آنها اشاره می کنیم، می توانند گوشت قرمز کم چرب با محدودیت های شدید در رژیم غذایی خود داشته باشند، اما نمی توانند استفاده از گوشت قرمز را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
1. افراد مبتلا به کلسترول خون بالا
اگر کلسترول خون شما بالا باشد، به احتمال بسیار زیاد چربی بد خون یا LDL نیز در بدن شما زیاد است. بنابراین مصرف گوشت قرمز نمی تواند گزینه خوبی برای شما باشد.
انواع گوشت های قرمز با افزایش چربی بد خون می توانند سطح کلسترول خون را افزایش دهند و افراد مبتلا به کلسترول خون را با مشکلات زیادی مواجه کنند. توصیه می شود در صورت بالا بودن کلسترول خون، ماهیانه بیش از یک یا دو وعده گوشت قرمز مصرف نکنید و حتما تکه های گوشتی را انتخاب کنید که چربی قابل رویت ندارد.
2. افراد مبتلا به بیماری های قلبی
اگر از بیماری های قلبی و عروقی رنج می برید یا سابقه سکته قلبی و مغزی در پرونده سلامتی خود دارید، بهتر است تا حد امکان از مصرف گوشت قرمز خودداری کنید.
مصرف گوشت قرمز توسط افراد مبتلا به بیماری های قلبی می تواند باعث تولید پلاک های ناسالم در دیواره رگ ها و انسداد رگ های خونی شود.
گرفتگی رگ های خونی در این بیماران برابر است با افزایش خطر سکته قلبی و مغزی و متاسفانه افزایش خطر مرگ. افراد مبتلا به بیماری های قلبی می توانند ماهی یک بار از کمترین گوشت قرمز در وعده غذایی خود استفاده کنند.
3. افراد مبتلا به بیماری کلیوی پیشرفته
افراد مبتلا به بیماری های کلیوی پیشرفته که در فاز 3 تا 5 بیماری قرار دارند و هنوز شرایط آنها به دیالیز منتهی نشده است، در مصرف گوشت قرمز نهایت احتیاط را داشته باشند.
رژیم های غذایی سرشار از پروتئین و چربی اشباع شده می تواند شرایط را در افراد مبتلا به بیماری کلیوی پیشرفته بدتر کند. افراد مبتلا به این بیماری ها می توانند به ازای هر کیلوگرم از وزن خود روزانه 0.6 تا 0.8 گرم پروتئین مصرف کنند، در حالی که بهتر است این پروتئین ها را از منابع پروتئین گیاهی یا پروتئین های حیوانی بسیار کم چرب مانند سینه مرغ یا سینه بوقلمون انتخاب کنند.
4. افراد با سابقه خانوادگی سرطان های خاص
تحقیقات نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز و فرآوردههای گوشتی میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها مانند سرطان روده بزرگ را در افرادی با سابقه خانوادگی سرطانهای خاص افزایش دهد.
اگر در خانواده درجه یک خود فرد مبتلا به سرطان روده بزرگ دارید، بهتر است مصرف گوشت قرمز را به یک تا دو بار در طول ماه محدود کنید و تا حد امکان از مصرف فرآورده های گوشتی خودداری کنید. افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین