سلامت خانواده

اگر گوشت را در فریزر نگهداری می کنید بخوانید

به گزارش آنلاین، گوشت تازه به سرعت فاسد می شود و انجماد آن روش رایج نگهداری است.

همشهری در خبری نوشت: منجمد کردن گوشت نه تنها به حفظ آن کمک می کند، بلکه نگهداری گوشت در دمای منفی 18 درجه سانتیگراد برای چند روز حتی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های منتقله از طریق غذا مانند توکسوپلاسموز کمک کند. با این حال، ممکن است تعجب کنید که بدانید گوشت را می توان بیش از یک بار منجمد کرد.

آیا فریز کردن مجدد گوشت بی خطر است؟

ممکن است گوشت منجمد را یخ زدایی کنید و سپس تصمیم بگیرید که مقداری از آن را نپزید. در این حالت، تا زمانی که گوشت در اولین باری که از فریزر خارج می‌شود به درستی ذوب شده و در یخچال نگهداری شود، یخ زدن مجدد آن بی خطر است.

اگرچه یخ زدایی در یخچال تنها راه برای یخ زدایی گوشت نیست، اما اگر فکر می کنید ممکن است بخواهید بخشی یا تمام گوشت را دوباره منجمد کنید، مطمئن ترین راه برای انجام این کار است.

به عنوان یک قانون کلی، گوشت را می توان دوباره منجمد کرد، تا زمانی که:

در هنگام یخ زدایی به درستی در یخچال نگهداری شود

ظرف سه تا چهار روز دوباره منجمد شود

بیش از دو ساعت است که از یخچال خارج نشده است

بیش از یک ساعت در دمای بیش از 32 درجه سانتیگراد نمانید

تاثیر یخ زدایی و انجماد مجدد گوشت

انجماد مجدد گوشت را می توان با خیال راحت انجام داد، اما ممکن است کیفیت گوشت تحت تاثیر قرار گیرد. به عنوان مثال، انجماد و آب شدن گوشت بیش از یک بار ممکن است باعث تغییر رنگ، از دست دادن رطوبت و افزایش اکسیداسیون چربی شود. و پروتئین آن

اکسیداسیون فرآیندی است که در آن الکترون ها از یک اتم به اتم دیگر منتقل می شوند. وقوع این مورد در گوشت می تواند منجر به کاهش قابل توجه کیفیت شود. هر گونه تغییر در توانایی گوشت در حفظ رطوبت نیز می تواند تاثیر بسزایی در نرمی و آبدار بودن آن داشته باشد.

جالب اینجاست که در برخی موارد، بیش از یک بار قرار دادن گوشت در یخچال و فریز کردن ممکن است اثرات مثبتی بر این عوامل داشته باشد. با این حال، به نظر می‌رسد که نوع گوشت مورد نظر و همچنین تعداد دقیق چرخه‌های انجماد و ذوب یخ‌زدایی گوشت بر واکنش آن به چندین بار انجماد تأثیر می‌گذارد.

گوشت گاو

به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که چگونه ترکیبات مختلف انجماد و ذوب بر برش استیک گوشت گاو تأثیر می گذارد. محققان دریافتند که ترکیبی از استیک‌های انجماد، ذوب و کهنه، لطافت آن‌ها را در مقایسه با استیک‌های تازه‌ای که کهنه شده اما منجمد نشده‌اند، افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، مروری بر تحقیقات مربوط به اثرات نگهداری سرد و منجمد بر روی گوشت قرمز نشان داد که انجماد گوشت‌ها برای مدت کوتاه‌تر ممکن است به جلوگیری از برخی از اثرات منفی انجماد بر کیفیت گوشت قرمز کمک کند.

گوشت گوسفند

مطالعه‌ای روی دنده‌های بره‌ای که در استرالیا پرورش داده شد، چگونگی تأثیر انجماد و نگهداری دنده‌ها در دماهای مختلف بر شاخص‌های کیفیت مانند آبدار بودن، بافت و انقباض را مقایسه کرد.

محققان دریافتند که گوشت گوسفندی که در دمای انجماد عمیق بین منفی 50 تا منفی 80 درجه سانتیگراد نگهداری می شود، پس از ذوب نرم تر از گوشت بره ذخیره شده در دمای انجماد معمولی (منهای 18 درجه سانتیگراد) است. باقی می ماند

گوشت مرغ

مطالعه ای با حضور 384 خریدار از یک سوپرمارکت در ترکیه نشان داد که رایج ترین روش های یخ زدایی مرغ منجمد شامل استفاده از یخچال، مایکروویو، آب داغ، آب لوله کشی و قرار دادن روی پیشخوان است.

محققان دریافتند که هیچ یک از تکنیک های یخ زدایی تاثیر قابل توجهی بر رنگ یا بافت مرغ نداشت. با این حال، یخ زدایی در یخچال یا مایکروویو منجر به کاهش حجم تقریباً 18 درصد کمتر از سایر روش های یخ زدایی می شود. با این حال، مکمل تحقیقاتی نشان داده است که هر چه تعداد دفعات بیشتری سینه مرغ را منجمد و آب کنید، احتمال بیشتری دارد که متوجه تغییر رنگ و آبدار بودن آن شوید.

نحوه یخ زدایی ایمن گوشت

برای بهترین نتیجه پس از انجماد مجدد گوشت، باید آن را قبل از پختن کاملاً یخ زدایی کنید.

در زیر سه روش مختلف برای یخ زدایی ایمن گوشت آورده شده است.

یخ زدایی در یخچال. یخ زدایی بسته به اندازه می تواند بین یک تا هفت روز طول بکشد. پس از یخ زدایی، گوشت باید ظرف سه روز پخته شود.

با آب خنک یخ زدایی کنید. این یک روش یخ زدایی سریع است که شامل قرار دادن گوشت در یک کیسه پلاستیکی زیر آب جاری خنک است. گوشت هایی که به این روش یخ زدایی می شوند باید فوراً پخته شوند.

یخ زدایی در مایکروویو. غذاهایی که در مایکروویو یخ زدایی می شوند باید فوراً پخته شوند، زیرا فرآیند یخ زدایی ممکن است دمای برخی از قسمت های گوشت را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

به یاد داشته باشید، اگر حتی کوچکترین شکی وجود داشت که ممکن است بخواهید قبل از پختن مقداری یا تمام گوشت را دوباره منجمد کنید، حتما از روش یخ زدایی یخچال استفاده کنید.

از سوی دیگر، گوشتی که در آب سرد یا در مایکروویو ذوب شده است باید فوراً پخته شود تا از ایمنی آن اطمینان حاصل شود.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا