مصرف زیاد سیر باعث مشکلات گوارشی و سرگیجه می شود
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیر به دلیل خواص دارویی از دیرباز مورد توجه بوده است، مصرف این ماده غذایی به بهبود هضم غذا و جلوگیری از بروز بیماری های مزمن کمک می کند، مصرف سیر خام می تواند فواید بیشتری به همراه داشته باشد. زیرا دارای آنزیمی به نام آلیسین خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و افراد را در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت می کند، با این حال، مصرف زیاد سیر عوارض جانبی زیادی دارد که در ادامه به آن می پردازیم:
مشکلات گوارشی
مصرف زیاد سیر خام باعث مشکلات گوارشی زیادی می شود، این ماده غذایی حاوی ماده ای به نام فروکتان است که در صورت مصرف زیاد باعث مشکلات گوارشی و بیماری های روده ای می شود، مصرف زیاد سیر دستگاه گوارش را تحریک می کند. ، به پوشش معده آسیب می رساند و احتمال رفلاکس اسید معده، نفخ، حالت تهوع و حتی زخم معده را افزایش می دهد.
بوی بد دهان
بوی بد دهان مشکل شایعی است که پس از مصرف سیر ایجاد می شود و با مسواک زدن از بین نمی رود زیرا حاوی ترکیبات گوگردی است که پس از هضم وارد جریان خون می شود و سپس به ریه ها و مجاری تنفسی می رود. و باعث بوی بد دهان می شود.
افزایش خطر خونریزی
یکی از عوارض مصرف زیاد سیر افزایش خطر خونریزی است، این مشکل برای افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند بیشتر رخ می دهد، سیر دارای رقیق کننده خون است، بنابراین توصیه می شود قبل از جراحی از مصرف این ماده غذایی خودداری کنند. اجتناب کنید
کاهش فشار خون و سرگیجه
ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث کاهش فشار خون می شود، اما مصرف بیش از حد آن باعث می شود تا سطح فشار خون به حد خطرناکی کاهش یابد و علائمی مانند سرگیجه، سردرد و تاری دید ایجاد شود.