سلامت خانواده

تفاوت افکار ناشی از OCD با افکار دیگران / گذشت زمان آرامش را به شما باز می گرداند

عشاس کاظمی در گفت وگو با خبرنگار ایمنا اظهار داشت: تفاوت اصلی افراد مبتلا به وسواس فکری و عملی یا OCD با افرادی که درگیر این اختلال نیستند، محتوای افکار آنها نیست، بلکه دیدگاه آنهاست. آنها این تفاوت را در افکاری که دارند ایجاد می کنند و اگر نظر مردم این باشد که فکر خاصی به خودی خود بد است، ممکن است آن فکر مشکل ساز شود.

وی با اشاره به اینکه برخی عوامل می تواند بر بد شدن یک فکر تأثیر بگذارد، افزود: اگر افکار را ردیفی از واگن های قطار تصور کنیم، افراد مبتلا به وسواس فکری و اختلالات مربوط به آن تمایل به توقف قطار دارند. برای اطمینان از اینکه به مکان خطرناکی نمی رسد، اما افرادی که این اختلال را ندارند، به سادگی حرکت قطار را تماشا می کنند.

یکی از اعضای سازمان روانشناسی کشور با بیان اینکه گاهی ممکن است افکار ناخواسته به وجود بیاید اما این افکار را نمی توان به عنوان افکار معنادار خاص ارزیابی کرد، تصریح کرد: در واقع افراد به جای تغییر معنای فکر، باید دیدگاه خود را نسبت به فکر تغییر دهند. و نحوه پردازش آن موضوع را تغییر دهید.

کاظمی با بیان اینکه افکار مزاحم فقط افکار هستند و تهدید محسوب نمی شوند، ادامه داد: مردم نباید افکار مزاحم را تهدید بدانند و برای این منظور می توانند به دیدگاه های خود در مورد کلمات توجه کنند. در واقع، زمانی که افراد یک فکر مزاحم را تجربه می کنند، از تمام مسائلی که فکر با آنها همراه است نیز آگاه می شوند.

وی با بیان اینکه افراد زمانی که وسواس دارند، افکار، احساسات و عواطف مربوط به یک فکر را بیش از ارزش واقعی آن می دانند، گفت: همه انسان ها افکار عجیب، تهاجمی یا حتی دیوانه وار را تجربه می کنند و 90 درصد از افراد گزارش می دهند افکار مزاحم که دیگران ممکن است آنها را عجیب، تهاجمی، ترسناک یا دیوانه توصیف کنند.

یکی از اعضای سازمان روانشناسی کشور افزود: افرادی که فکر می کنند تهاجمی یا خشونت ناخواسته داشته باشند، ممکن است بترسند که با وجود عدم آگاهی از این احساسات خشن یا عصبانی هستند و احساسات واقعی آنها توسط این افکار بیان می شود و همچنین ممکن است بار اضافی برای کنترل این افکار احساس کنند.

کاظمی با اشاره به اینکه گذشت زمان می تواند به بهبود افکار مزاحم کمک کند افزود: در واقع گذشت زمان یکی از مهم ترین مهارت ها برای بهبود شرایط است و افراد باید به خاطر داشته باشند که هر فکری که احساس اضطرار مکرر ایجاد کند نشانه آن است. از اضطراب بود

وی با بیان اینکه احساس اضطرار نوعی ناراحتی است که خودبه خود با افکار افراد همراه می شود، اما به هیچ وجه نشانه ضروری برای عمل نیست، خاطرنشان کرد: گذر زمان به آرامش تدریجی و طبیعی افراد کمک می کند. .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا