تسویه بدهی های دارویی سازمان غذا و دارو و تامین اجتماعی
به گزارش خبرگزاری ایمنا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو به برخی ابهامات اشاره کرد وی درباره عدم تخصیص منابع مالی در حوزه تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی اعلام کرد:
«پرداختهای دارویی اخیر با هدف تهاتر مطالبات بین سازمان غذا و دارو و سازمان تأمین اجتماعی انجام شد تا مشکل شرکتهای تولیدکننده زیر مجموعه تأمین اجتماعی که بزرگترین تولیدکنندگان آنتیبیوتیک برای مصرف در کشور هستند، حل شود. کشور، برای تولید محصولات مورد نیاز در فصل زمستان که به دلیل افزایش شیوع سرماخوردگی و بیماری های تنفسی همراه است، باید جریان نقدینگی را به نحوی مدیریت کرد تا شرکت های تولیدی بتوانند تولید را به موقع انجام دهند و کمبود آنتی بیوتیک نداشته باشیم.
برای سایر حوزه ها مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی اعتبار جداگانه ای به سازمان غذا و دارو اختصاص داده نشده است.
سازمان تامین اجتماعی سه شرکت دارویی دارد که از مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت مطالبات دارند و در عین حال این سازمان به وزارت بهداشت نیز بدهکار است. برای مدیریت این بدهی ها و مطالبات از روش تهاتر استفاده شد و به این ترتیب بدهی ها به صورت متقابل تسویه شد.
تسویه حساب یکی از روش های معمول برای تسویه حساب های متقابل بین سازمان ها است و از انتقال بی مورد منابع مالی جلوگیری می کند. در نتیجه هیچ منبع مالی مستقلی برای تخصیص به سایر سطوح از جمله تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی باقی نماند. زیرا این حساب ها از طریق تسویه حساب ها تسویه شده است.
این سازمان به منظور شفافیت مالی و پاسخگویی به ذینفعان همواره سعی در ارائه اطلاعات دقیق دارد سوء تفاهم ها جلوگیری و رفع ابهامات».