معرفی 8 ماده غذایی برای داشتن پوستی سالم
به گزارش خبرآنلاین، ورزش، خواب کافی، نوشیدن آب فراوان و رژیم غذایی متعادل از عوامل اصلی حفظ سلامت پوست هستند. غذاهایی که می خوریم تأثیر مستقیمی بر تناسب اندام، ظاهر و کیفیت زندگی ما دارند. یکی از نشانه های قابل مشاهده پیری، چین و چروک شدن پوست و از دست دادن شادابی است. مصرف مواد مغذی به میزان قابل توجهی در کاهش این موضوع موثر است.
برای داشتن پوستی سالم، غذاهای زیر را در رژیم غذایی خود بگنجانید:
1. روغن زیتون
روغن زیتون دارای خواص ضد التهابی قوی است و می تواند از بدن شما در برابر پیری شدید پوست و بیماری های مزمن محافظت کند.
2. چای سبز
چای سبز دارای خواص آنتی اکسیدانی بالایی است و می تواند از پوست شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد، آلودگی و اشعه خورشید محافظت کند. همچنین مصرف چای سبز در میانسالی خطر ابتلا به بیماری های قلبی، زوال عصبی و پیری زودرس را کاهش می دهد.
3. ماهی
ماهی های چرب مانند سالمون و قزل آلا سرشار از امگا 3، پروتئین، سلنیوم و آستاگزانتین هستند که برای سلامت پوست ضروری هستند.
4. شکلات تلخ
شکلات تلخ حاوی فلاونول است که به عنوان آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند و می تواند سلامت پوست را بهبود بخشد. همچنین مصرف شکلات تلخ در پیشگیری از بیماری های قلبی، دیابت نوع 2 و زوال شناختی نقش مثبتی دارد.
5. سبزیجات
سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف هستند و مصرف آنها به محافظت از پوست شما در برابر آسیب های خورشید و بازسازی پوست سالم کمک می کند.
خوردن سبزیجات با رنگ های مختلف بسیار مهم است، زیرا هر رنگ نشان دهنده آنتی اکسیدان های مختلفی است که برای پوست و سلامت کلی بدن مفید است.
6. دانه کتان
دانه کتان حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها به نام لیگنان است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. بعلاوه، دانه کتان سرشار از امگا 3 است که در داشتن پوستی سالم نقش دارد.
7. انار
انار سرشار از آنتی اکسیدان است و می تواند به ترمیم پوست و محافظت از آن در برابر آسیب های ناشی از اشعه UV خورشید کمک کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف انار لکه های قهوه ای روی پوست (که در نتیجه قرار گرفتن در معرض نور خورشید است) را کاهش می دهد.
8. گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن است و می تواند از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت کند و آسیب های ناشی از آن را کاهش دهد.
ترکیب گوجه فرنگی با چربی های سالم مانند روغن زیتون یا آووکادو به میزان قابل توجهی جذب لیکوپن را در بدن افزایش می دهد.
منبع: Healthline
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین