از این غذاهای سرطان زا اجتناب کنید
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در ابتلا به سرطان دارد، به طوری که مصرف برخی غذاها خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد، به همین دلیل لازم است با این غذاها آشنا شوید تا میزان ابتلا به سرطان را کاهش دهید. خطر ابتلا به سرطان برای کاهش سرطان در زیر به بررسی برخی مواد غذایی می پردازیم:
شکر تصفیه شده
شکر تصفیه شده علاوه بر نقشی که در شیرین کردن غذاها دارد، خطر ابتلا به سرطان را نیز افزایش می دهد، نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف بیش از حد شکر تصفیه شده ممکن است رشد سلول های سرطانی را در بدن تسریع کند، بنابراین توصیه می شود شکر تصفیه شده را با مواد غذایی سالم جایگزین کنید. .
گوشت فرآوری شده
بر اساس تحقیقات انجام شده، مصرف گوشت های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد، به ویژه سرطان روده بزرگ، نیترات ها و نیتریت ها در فرآیند نگهداری این غذاها استفاده می شوند که ممکن است به نیتروزامین های مضر در بدن انسان تبدیل شوند. مصرف این ترکیبات با احتمال بالاتر ابتلا به سرطان مرتبط است، بنابراین لازم است منابع پروتئینی سالم تری جایگزین شوند.
غذاهای کنسرو شده
غذاهای کنسرو شده ممکن است حاوی یک ماده سرطان زا باشند که از داخل قوطی ها نفوذ می کند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.