سلامت خانواده

هشدار؛ مراقب این ماده خطرناک در آب آشامیدنی باشید

به گزارش خبرآنلاین، محققان گزارش دادند که حتی افرادی که در معرض میزان آرسنیک کمتر از 10 میکروگرم در لیتر بودند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دادند.

تیفانی سانچز، محقق ارشد از دانشگاه کلمبیا در نیویورک، گفت: «نتایج ما جدید است و بحث جدیدی را در مورد سیاست‌های فعلی و استانداردهای نظارتی تشویق می‌کند.

سانچز در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک خطرات مرتبط با سطوح آرسنیک در آب آشامیدنی مورد نیاز است.

انجمن قلب آمریکا و سایر موسسات بهداشتی موافق هستند که شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان می دهد قرار گرفتن در معرض آرسنیک خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می دهد.

محققان توضیح دادند که آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده حداکثر سطح آلاینده آرسنیک در آب آشامیدنی را از 50 میکروگرم در لیتر به 10 میکروگرم در لیتر در سال 2006 کاهش داد، اما نگرانی ها مبنی بر ناسالم بودن هر سطحی از قرار گرفتن در معرض آن همچنان ادامه دارد. وجود دارد

محققان خاطرنشان کردند که آرسنیک به طور طبیعی در آب های زیرزمینی وجود دارد.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بهداشتی را در مقایسه موارد بیماری قلبی با قرار گرفتن در معرض آرسنیک در آب آشامیدنی دنبال کردند.

به گفته محققان، نزدیک به نیمی (48٪) از شرکت کنندگان در معرض میانگین غلظت آرسنیک کمتر از 1 میکروگرم در لیتر قرار گرفتند.

افرادی که به طور متوسط ​​در معرض 1 تا 5 میکروگرم در لیتر آرسنیک در آب آشامیدنی قرار داشتند، 5 تا 6 درصد افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی داشتند.

به گفته محققان، خطر ابتلا به بیماری های قلبی در بین افرادی که در محدوده 5 تا 10 میکروگرم در لیتر قرار داشتند به 20 درصد افزایش یافت.

نتایج نشان داد که این خطر برای افرادی که در معرض سطوح بالای 10 میکروگرم در لیتر بودند به 42 درصد افزایش یافت.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا