اخبار سلامت

مصرف این کنسروها خطرناک است

به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، عبدالعظیم بهفر; مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به خطرات جدی مسمومیت با «بوتولیسم» در کنسروهای خانگی، گفت: بوتولیسم نوع بسیار خطرناکی از مسمومیت های غذایی است که توسط سم تولید شده توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. این باکتری می تواند در محیط های بی هوازی مانند قوطی های بسته بندی شده خانگی رشد کند و به سرعت سموم کشنده ای تولید کند که برای سلامتی انسان خطرناک است.

وی افزود: برخی افراد در فرآوری کنسروهای خانگی اصول بهداشتی و استانداردهای لازم را رعایت نمی کنند که این امر خطر رشد باکتری و مسمومیت را افزایش می دهد. علائمی مانند ضعف عضلانی، تاری دید و مشکلات تنفسی ممکن است نشانه های بوتولیسم باشند و نیاز به مراقبت فوری پزشکی داشته باشند.

بهفر با تاکید بر رعایت نکات ایمنی در تهیه کنسروهای خانگی تصریح کرد: قوطی ها و شیشه های بسته بندی شده باید به طور کامل و در دمای کافی حرارت داده شوند تا باکتری ها و سموم احتمالی از بین برود. همچنین در صورت مشاهده هرگونه تغییر مانند نفخ، نشتی یا بوی نامطبوع در قوطی ها از مصرف آن خودداری کنید.

مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به دقت در تهیه کنسروهای خانگی توصیه کرد و گفت: برای پیشگیری از مسمومیت بوتولیسم باید مواد غذایی را در دمای مناسب و با رعایت اصول بهداشتی نگهداری کرد و از مصرف آن پرهیز کرد. غذای مشکوک تا حد امکان

وی تاکید کرد: با رعایت این اصول افراد می توانند سلامت خود و خانواده خود را حفظ کرده و از خطرات مسمومیت های غذایی در امان باشند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا