سلامت خانواده

غذایی محبوب که خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد

به گزارش خبرآنلاین، حدود 19 درصد از افراد بالای 50 سال دارای اختلالات شناختی از اختلال خفیف تا بیماری آلزایمر (AD) هستند. مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم می تواند از سلامت مغز محافظت کند و خطر زوال شناختی را کاهش دهد. خوردن آجیل در برنامه غذایی روزانه راهی برای پیشگیری از اختلالات حافظه است. آجیل حاوی مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، پروتئین ها و پلی فنول ها است که همگی برای عملکرد شناختی مفید هستند.

محققان دریافتند که مصرف روزانه 60 گرم آجیل، به ویژه در افراد مسن، باعث افزایش جریان خون در نواحی مختلف مغز، از جمله قشر جلوی مغز دو طرفه و لوب های فرونتال، و بهبود عملکرد حافظه کلامی، کاهش سفتی شریان و بهبود ریز عروق شبکیه می شود. . بر این اساس، مصرف آجیل رگ های خونی مغز را سالم نگه می دارد و با کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری آلزایمر همراه است.

در میان انواع آجیل، گردو علاوه بر اینکه تنها مغزی است که حاوی مقدار قابل توجهی امگا 3 است، دارای سطوح قابل توجهی آنتی اکسیدان بوده و فواید فوق العاده ای برای مغز دارد.

سایر آجیل هایی که برای سلامت مغز مفید هستند عبارتند از: بادام، فندق، آجیل ماکادمیا و پسته.

منبع: medicalnewstoday

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا