با خوردن این میوه خستگی ذهن خود را از بین ببرید – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از شین هوااین مطالعه، یک ترکیب زیست فعال جدید به نام سارمنتوزین به عنوان بازدارنده اولیه آنزیم های MAO-B در مغز انسان پس از مصرف محصولات انگور سیاه شناخته شد.
دانشمندان موسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزلند می گویند: آنزیم های MAO-B مواد شیمیایی مهم مغز مانند دوپامین را که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارند، تجزیه می کنند.
مولکول جدید سارمنتوزین برای استفاده در بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی ثبت شده است.
“دومینیک لومیوز“، که این مطالعه را در تحقیقات گیاهی و غذایی رهبری کرد، گفت: “در حالی که مطالعات قبلی نشان می دهد که مهار MAO-B با زیست فعال ها به غیر از آنتوسیانین های موجود در توت سیاه، تا این مطالعه توسط دانشمندان مرتبط است سارمنتوزین به عنوان عامل فعال زیستی اصلی در پشت این عملکرد شناسایی نشده بود.
بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوزین این یک مهار کننده قوی MAO-B بود که به طور موثری فعالیت آنزیم را کاهش داد و از حفظ دوپامین حمایت کرد که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک می کند.
لومیوز او گفت: “ما در هر شرکت کننده ای که حاوی محصولات انگور سیاه بود، MAO-B را مهار کردیم.” سارمنتوزین ما مشاهده کردیم که آنها مصرف می کنند.»
محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید کردند.