فواید استفاده از دارچین برای سلامت قلب و تقویت سیستم ایمنی بدن
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دارچین یک ادویه غنی از مواد مغذی است که در غذاها، دسرها و حتی سالادها بسیار استفاده می شود. کارشناسان معتقدند وقتی دارچین آسیاب شده با آب مصرف شود، فواید زیادی برای سلامتی دارد. بنابراین توصیه می شود یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 تا 20 دقیقه دم بکشد سپس هم بزنید و با معده خالی مصرف کنید. ما پرداخت می کنیم:
بهبود سلامت دستگاه گوارش
آب دارچین به تحریک آنزیم های گوارشی برای بهبود فرآیند هضم کمک می کند و همچنین می تواند علائم مرتبط با مشکلات گوارشی را کاهش دهد.
تنظیم سطح قند خون
دارچین حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد و سطح قند خون را کاهش می دهد، نوشیدن آب دارچین می تواند به کنترل دیابت و کاهش خطر ابتلا به آن کمک کند.
افزایش متابولیسم
دارچین به طور قابل توجهی متابولیسم را افزایش می دهد و به کاهش وزن و چربی بدن کمک می کند، کارشناسان معتقدند که نوشیدن آب دارچین می تواند به سوزاندن کالری و بهبود سرعت متابولیسم کمک کند.
کاهش التهاب
دارچین حاوی خواص ضد التهابی است که می تواند به کاهش التهاب در بدن و کاهش درد و ناراحتی مرتبط با شرایطی مانند آرتریت کمک کند.
بهبود سلامت قلب
مصرف منظم آب دارچین می تواند به کاهش سطح کلسترول مضر و در عین حال افزایش سطح کلسترول خوب خون کمک کند، در این صورت احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کاهش می یابد.
تقویت سیستم ایمنی بدن
خواص ضد میکروبی دارچین به مبارزه با عفونت ها کمک می کند و همچنین سیستم ایمنی را تقویت می کند، کارشناسان معتقدند که نوشیدن آب دارچین با معده خالی به طور منظم می تواند شانس ابتلا به بیماری ها را کاهش دهد.
تقویت سلامت مغز
دارچین می تواند عملکرد شناختی را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر را کاهش دهد، نتایج مطالعات نشان می دهد که نوشیدن آب دارچین می تواند حافظه و سلامت مغز را تقویت کند.
کاهش وزن
از آنجایی که دارچین به تنظیم سطح قند خون و کاهش اشتها کمک می کند، باعث کاهش وزن، افزایش متابولیسم و چربی سوزی می شود.
بهبود سلامت پوست
خواص ضد التهابی و ضد میکروبی دارچین می تواند کاهش دهد آکنه و سایر عفونت های پوستی، مصرف منظم آب دارچین می تواند به ایجاد پوستی سالم و شفاف کمک کند.
بهبود خلق و خو
مصرف دارچین به بهبود خلق و خو و کاهش استرس کمک می کند، در نتیجه مصرف این ماده غذایی به بهبود سلامت روان کمک قابل توجهی می کند.