پایش سلامت 8 محصول کشاورزی از نظر باقیمانده سموم
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، مهدی انصاری دوگاه با اشاره به اینکه افزایش و حساسیت نظارت بر تولیدکنندگان محصولات کشاورزی باعث افزایش کیفیت محصولات می شود، اظهار داشت: امیدواریم وزارت جهاد کشاورزی موضوع گواهینامه را اجرایی کند. باغ ها در اسرع وقت، در این اگر بتوانیم در کنار تولیدکنندگان محصولات کشاورزی کیفیت محصولات کشاورزی را افزایش دهیم، می توانیم نظارت بهتری در سطح عرضه نیز داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر پایش بهداشتی 25 تا 30 محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه قرار دارد، گفت: 8 محصول شامل خیار گلخانه ای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانه ای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال به صورت منظم. آنها توسط سازمان غذا و دارو نظارت می شوند.
به گفته مدیرکل آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات ها و نیتریت ها در آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو پایش می شوند.
انتهای پیام/