پایش 8 محصول خام کشاورزی توسط سازمان غذا و دارو
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری دو برابر کردن وی با اشاره به اینکه افزایش و حساسیت در نظارت بر تولیدکنندگان محصولات کشاورزی باعث افزایش کیفیت محصولات می شود، گفت: امید است وزارت جهاد کشاورزی هرچه سریعتر موضوع گواهینامه باغ ها را اجرایی کند و در این راستا در این صورت میتوانیم تعداد تولیدکنندگان محصولات کشاورزی را افزایش دهیم. همچنین باید کیفیت محصولات را در سطح عرضه بهتر رصد کنیم.
وی افزود: در حال حاضر پایش بهداشتی 25 تا 30 محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه قرار دارد و هشت محصول شامل خیار گلخانه ای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانه ای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال است. به طور منظم توسط سازمان نظارت می شود. غذا و دارو نظارت می شود.
مدیرکل آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات ها و نیتریت ها در آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو پایش می شوند.