سلامت خانواده

فواید خرما که کمتر شنیده اید

به گزارش خبرآنلاین، نوشیدن شیر با خرما در هر ساعتی از شبانه روز انرژی و حس خوبی به شما می دهد، شما را گرم نگه می دارد و فواید بسیار دیگری دارد. خرما که شاید کمتر با اهمیت تغذیه ای آن آشنا باشد، غذا و میوه ای فوق العاده است که باید به برنامه غذایی روزانه خود اضافه کنید. آیا تا به حال به این فکر کرده اید که اگر مصرف روزانه خرما را شروع کنید چه اتفاقی می افتد؟ در این مقاله به ارزش غذایی خرما می پردازیم.

ارزش غذایی خرما

به گفته کارشناسان، هر 100 گرم خرما حاوی 277 کالری، 75 گرم کربوهیدرات، 66 گرم قند (گلوکز و فروکتوز)، 7 گرم فیبر غذایی، 2 گرم پروتئین، حدود 0.5 گرم چربی، 696 میلی گرم پتاس است. 54 میلی گرم منیزیم. است

چه مقدار خرما برای مصرف خوب است؟

توصیه رایج متخصصان تغذیه مصرف حدود 3 تا 6 عدد خرما در روز است. این مقدار تعادل خوبی از مواد مغذی را بدون مصرف قند زیاد در بدن ما فراهم می کند.

سرشار از مواد مغذی

به گفته متخصصان تغذیه، خرما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری از جمله پتاسیم، منیزیم، ویتامین B6 و فیبر است که به سلامت و تندرستی کلی کمک می کند. همچنین گفته می شود خرما سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند.

تقویت سلامت دستگاه گوارش

خرما همچنین انتخاب خوبی برای سیستم گوارشی سالم است. فیبر غنی خرما به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و به هضم غذا کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند. همچنین گفته می شود خرما شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد و حرکات روده را بهبود می بخشد.

برای سلامت مغز مفید است

به گفته متخصصان تغذیه، مقادیر غنی پتاسیم موجود در خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه کمک می کند. همچنین گفته می شود که غذاهای غنی از پتاسیم به کاهش خطر سکته مغزی و محافظت در برابر زوال شناختی مرتبط با افزایش سن کمک می کنند.

برای استحکام استخوان ها

خرما سرشار از کلسیم، فسفر و منیزیم است که به تقویت سلامت و استحکام استخوان ها کمک می کند. گفته می شود مصرف روزانه خرما از تحلیل استخوان جلوگیری می کند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

اضافه کردن خرما به غذاهایی که هرگز فکرش را نمی کردید

  • اسموتی: برای هر اسموتی شیرینی، شکر یا عسل را با خرما جایگزین کنید. به سادگی خرماها را پوست بگیرید و در حین مخلوط کردن به اسموتی اضافه کنید.
  • کاسه صبحانه: همچنین می توانید هنگام تهیه بلغور جو دوسر یا کاسه میوه برای صبحانه، شکر را با خرما جایگزین کنید. خرماهای بدون هسته را همراه با جو در شیر خیس کنید و اجازه دهید شیرینی طبیعی خرما نرمی آن را به یک کاسه شیشه ای جوی تمام بدن اضافه کند.
  • کیک: برای کسانی که نمی توانند روز خود را بدون کیک با چای یا قهوه سپری کنند، کیک خرما می تواند گزینه سالم تری باشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که خرماهای بدون هسته را در شیر خیس کنید و از آن برای کیک های خود استفاده کنید.
  • سالاد: همچنین می توانید خرما را به سالاد اضافه کنید تا شیرینی لطیفی به آن اضافه شود.
  • سوپ: می توانید پوره خرما را نیز به سوپ اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود و شیرینی لطیفی به سوپ اضافه کنید.

۴۷۴۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا