سلامت خانواده

با مصرف روزانه این ماده غذایی از آلزایمر فرار کنید

به گزارش خبرآنلاین، یافته ها نشان می دهد که “گردو” قادر است استرس اکسیداتیو را که مشخصه بیماری آلزایمر است، محدود کرده و مکانیسم های دفاعی آنتی اکسیدانی طبیعی بدن را تقویت کند. بیماری آلزایمر یک بیماری عصبی شدید است که در درجه اول افراد مسن را درگیر می کند و 60 تا 70 درصد موارد زوال عقل را شامل می شود. شایع ترین علائم از دست دادن حافظه شامل بی نظمی، حواس پرتی و اختلال در عملکرد شناختی است.

در طی 5 تا 20 سال، بیماران به تدریج حافظه، مهارت های زبانی و عملکردهای شناختی خود را از دست می دهند و کیفیت زندگی آنها به شدت کاهش می یابد. مطالعات متعدد نشان می دهد که مصرف گردو در رژیم غذایی ممکن است به طور قابل توجهی پیشرفت این بیماری را کاهش دهد. این خاصیت احتمالاً به دلیل محتوای بالای آنتی اکسیدان ها (ویتامین E، فلاونوئیدها و ملاتونین) و مقدار قابل توجهی امگا 3 در گردو است.

همچنین گردو توانایی حذف رادیکال های آزاد، کاهش استرس اکسیداتیو و جلوگیری از مرگ سلولی ناشی از آلزایمر را دارد. مصرف روزانه گردو سمیت سلولی و تخریب نورون ها را به حداقل می رساند.

منبع: researchoutreach

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا