بهداشت و درمان

با این مواد غذایی آب مصرف نکنید

به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، نمی توان انکار کرد که نوشیدن آب همراه با اکثر غذاها بی خطر است، اما برخی ترکیبات وجود دارند که می توانند باعث سوء هاضمه و ناراحتی شوند. به گزارش تایمز آو ایندیا، در این مقاله به پنج ماده غذایی که نباید با آب مصرف شود و دلایل آن اشاره کرده ایم.

موز

موز حاوی مقدار قابل توجهی فیبر محلول است. خوردن آن با آب زیاد می تواند شیره معده را رقیق کند که در نهایت می تواند هضم را کند کند. به طور کلی، موز بهتر است به تنهایی یا همراه با غذاهایی که بافت و طعم آن را تکمیل می کند، مصرف شود.

مرکبات

مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو خود حاوی مقدار زیادی آب هستند. مصرف این میوه ها با آب زیاد ممکن است منجر به ناراحتی معده یا احساس سیری شود. بهتر است این میوه ها را در حد اعتدال مصرف کنید و با نوشیدن یک لیوان آب بین زمان مصرف مرکبات فاصله ایجاد کنید.

ماست

ماست یک محصول لبنی است که حاوی باکتری های پروبیوتیک خوب است که برای سلامت روده مفید است. نوشیدن آب بلافاصله پس از مصرف ماست می تواند این پروبیوتیک ها را شسته و اثربخشی آنها را کاهش دهد. بنابراین اگر بعد از خوردن ماست احساس تشنگی می کنید و نیاز به نوشیدن آب دارید، فقط یک جرعه آب بنوشید یا ماست طعم دار را انتخاب کنید که از قبل با مایع رقیق شده است تا تشنگی خود را رفع کند.

غذاهای تند و تند

غذاهای تند مانند فلفل چیلی یا سس های تند وقتی با آب زیاد مخلوط شوند باعث ناراحتی گوارشی می شوند. آب ممکن است گرما را از بین ببرد و احساس سوزش ناشی از خوردن غذاهای تند را بدتر کند. محصولات لبنی مانند شیر یا ماست انتخاب های بهتری برای خنک کردن دهان هنگام مصرف غذاهای تند هستند.

برنج

مصرف مقادیر زیاد آب همراه با برنج می تواند اسیدهای معده مورد نیاز برای هضم غذا را رقیق کند. در حالی که نوشیدن یک لیوان آب قبل یا بعد از خوردن برنج خوب است، از نوشیدن بیش از حد در حین خوردن یک وعده غذایی مبتنی بر برنج خودداری کنید. قبل از نوشیدن آب بیشتر، کمی زمان بگذارید تا برنج هضم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا