دسترسی عادلانه به غذای سالم حق هر انسانی است
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم برف وی به مناسبت روز جهانی غذا با اشاره به اینکه دسترسی به مواد غذایی از حقوق اساسی بشر است، گفت: دولت ها موظفند با سیاست گذاری های پایدار، دسترسی به غذای کافی و سالم را برای همه اقشار جامعه تضمین کنند.
وی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری در آموزش تغذیه به کودکان و خانواده ها برای تضمین آینده روشن و تاکید بر نقش تغذیه سالم در ارتقای کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری های مزمن، افزود: مصرف محصولات بومی و ارگانیک علاوه بر ترویج سلامت، حفظ محیط زیست و توسعه پایدار نیز کمک می کند.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به چالش های موجود در حوزه تغذیه و ضایعات غذایی تصریح کرد: کاهش ضایعات غذایی در سطح خانگی و صنعتی یکی از اولویت های اصلی است و برنامه های عملیاتی در حال بررسی است. برای بهبود امنیت غذایی
وی با تاکید بر اهمیت همکاری های بین المللی برای مقابله با گرسنگی و فقر غذایی گفت: همبستگی ملی و جهانی نقش اساسی در ارتقای امنیت غذایی و دستیابی به پایداری دارد.
برف وی با اشاره به محرومیت مردم غزه از دسترسی به غذای کافی، این موضوع را مصداق تلخ نابرابری در جهان دانست و با تاکید بر شعار امسال «حق بر غذا»، خواستار توجه ویژه جامعه جهانی به این بحران شد. برای زندگی بهتر و آینده ای روشن.” وی خاطرنشان کرد: از مردم انتظار می رود با اقدامات عملی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم به بهبود تغذیه و سلامت کشور کمک کنند.