چه غذاهایی مفید هستند؟ – ایمنا
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، زهرا پوراحمدی با بیان اینکه غذاهای فوق العاده مفید، غذاهایی هستند که علاوه بر تامین نیازهای اولیه تغذیه ای، حاوی ترکیباتی هستند که می تواند به بهبود سلامت و کاهش خطر ابتلا به بیماری ها کمک کند، اظهار کرد: انواع غذاها می توانند شامل فیبر، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا 3 و پروبیوتیک ها باشند.
وی افزود: فیبر موجود در حبوبات، غلات کامل و میوه ها به بهبود عملکرد روده و کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند و آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C و E می توانند از سلول ها در برابر آسیب محافظت کنند. اکسیداتیو محافظت کننده، اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی های چرب، گردو و دانه های کتان از سلامت قلب و مغز حمایت می کنند و پروبیوتیک های موجود در ماست و محصولات لبنی تخمیر شده از سلامت روده حمایت می کنند.
کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره غذاهای غنی شده گفت: این نوع غذاها با ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات تغذیه ای اضافی برای افزایش ارزش غذایی غذاهای معمولی به عنوان مثال غنی شده غنی می شوند. نان ها ممکن است با ویتامین D، غنی شده با آهن یا اسید فولیک، و شیر غنی شده معمولا با ویتامین D غنی شده باشند.
وی با اشاره به مزایا و چالش های مصرف این نوع غذاها ادامه داد: مصرف غذاهای مغذی و غنی می تواند به بهبود سلامت، پیشگیری از بیماری ها و رفع نیازهای تغذیه ای کمک کند، اما ممکن است برخی افراد به غذاهای غنی شده حساسیت داشته باشند و یا به مقادیر بالای مواد مغذی موجود در آنها آسیب خواهند دید. بنابراین تکیه بیش از حد به این نوع غذاها می تواند منجر به عدم مصرف غذاهای طبیعی و متنوع شود.