بهداشت و درمان

کودکان ژاپنی امسال با «اسپری بینیِ آنفلوآنزا» واکسینه می‌شوند

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، «فلومیست» سال گذشته مجوز دولتی دریافت کرد و از این ماه برای افراد 2 تا 18 سال تجویز می شود.

این واکسن نه تنها در خون بلکه در بینی و گلو، جایی که ویروس وارد بدن می شود، آنتی بادی ایجاد می کند. توزیع کننده آن ادعا می کند که این اسپری بینی به اندازه واکسن معمولی آنفولانزا موثر است.

یک کلینیک در توکیو از فردا (دوشنبه) استفاده از فلومیست را آغاز خواهد کرد. دختر 5 ساله ای که در این کلینیک واکسینه شده است، گفت: این اسپری ملایم است و هیچ ضرری ندارد.

مادرش همچنین گفت که او اسپری بینی را انتخاب کرد زیرا دخترش در محل تزریق سوزن خارش داشت. او گفت که نوع اسپری نیز راحت است زیرا فقط یک دوز مورد نیاز است.

رئیس کلینیک گفت: برخی از والدین مجبور شدند از واکسیناسیون فرزندان خود صرف نظر کنند زیرا کودکان برای اجتناب از واکسیناسیون بی قرار شده بودند. وی گفت: واکسن بدون سوزن برای کودکانی که نمی توانند درد سوزن را تحمل کنند بسیار مفید است.

Flumyst حاوی یک نسخه ضعیف شده از سویه های ویروس آنفلوانزای زنده است.

به گزارش NHK، انجمن اطفال ژاپن می گوید زنان باردار یا افراد مبتلا به اختلالات ایمنی باید از مصرف این محصول اجتناب کنند و واکسن های غیرفعال را انتخاب کنند.

به گفته این گروه، از آنجایی که دریافت‌کنندگان اسپری بینی می‌توانند دیگران را با ویروس ضعیف شده آلوده کنند، اگر در اطراف مادران شیرده یا افرادی با سیستم ایمنی ضعیف هستند، باید نوع تزریقی واکسن را انتخاب کنند.

کودکان مبتلا به آسم نیز تشویق به دریافت واکسن های منظم می شوند زیرا اسپری های بینی می تواند باعث خس خس آنها شود.

شرکت داروسازی سازنده FluMist می گوید 67.9 درصد از افرادی که در ژاپن تحت آزمایشات بالینی قرار گرفتند، عوارض جانبی از جمله احتقان بینی و سرفه را تجربه کردند. این شرکت می‌گوید در موارد نادری، افراد مبتلا به آنفولانزا و تب شده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا