اخبار سلامت

ترویج نان کامل در دستور کار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، محمد اسماعیل مطلق ارتقای کیفیت نان و ارتقای آرد و نان سبوس دار را از اولویت های دوره 1404 تا 1408 دانست و اظهار داشت: گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی مختلف در موضوع این مصوبه پس از تصویب، هر 6 ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ارسال می شود.

وی با اشاره به دستور کار ارتقای کیفیت و سلامت نان و ترویج آرد و نان سبوس دار از تهیه پیش نویس آن در دبیرخانه برای بیستمین جلسه این شورا خبر داد.

وی افزود: در پیشنهاد این مصوبه دستگاه های اجرایی مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی، صلح، بهداشت، تعاون، اقتصاد، کشور، علوم و سازمان های برنامه و بودجه، صدا و سیما و استاندارد مسئولیت تعیین تکلیف خواهند داشت. که در مجموع 35 تکلیف است. .

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی غذا مهمترین وظایف دستگاه های اجرایی را کاهش دخالت دولت در خرید گندم، افزایش تولید آرد سبوس دار، اصلاح اساسنامه توزیع آرد، تامین آرد عنوان کرد. تسهیلات به نانوایان به منظور بهبود ماشین آلات، ارائه مخمر لازم، گذراندن دوره های مهارتی. و فنی، نظارت بر استاندارد نان حجیم، ارائه محتوای آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت برای مدارس و مراکز آموزش عالی، تولید و توزیع محصولات رسانه ای، نظارت بر کارگروه های استانی و همچنین فرهنگ سازی و آگاهی از مزایای کل نان

موتلفه تاکید کرد: وزارت بهداشت در این مصوبه پیشنهادی 11 وظیفه خواهد داشت که نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری نان به ویژه کاهش نمک و افزودنی های غیرمجاز در نان، تعیین سبد بهینه نان، اطلاع رسانی صحیح به مصرف کنندگان. روش های بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات اندازه گیری سیار در محل، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، اعطای مجوز شناسه نظارت کارگاه تولید نان، ادامه نظارت بر اجرای برنامه ملی غنی سازی آراد، اجرا رتبه بندی بهداشتی نانوایی ها، فرهنگ سازی برای افزایش مصرف نان سبوس دار، بررسی علمی اثرات مصرف نان سبوس دار و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت سلامت در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا