سلامت خانواده

نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده های دامی و دریایی – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش مهر، عبدالعظیم برف مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش این سازمان در کنترل فرآورده های غذایی با منشاء حیوانی و دریایی گفت: سازمان غذا و دارو بر تمامی مراحل تولید، بسته بندی و توزیع این محصولات نظارت دقیق دارد. محصولات برای اطمینان از ایمنی و سلامت آنها برای اطمینان از مصرف انسان.

وی افزود: این نظارت شامل چند بخش اساسی است. از جمله جلوگیری از ورود بیماری های دامی به چرخه غذایی، تاییدیه های بهداشتی و کیفی برای تولید دام و غذاهای دریایی و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده.

برف وی همچنین به نقش مهم این سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره کرد و گفت: با توجه به حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.

برف وی همچنین بر آموزش و اطلاع رسانی به تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این محصولات تاکید کرد و افزود: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره های تخصصی و ارائه آموزش های بهداشتی به صنعتگران کمک می کند تا از رعایت موازین بهداشتی اطمینان حاصل کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا