اخبار سلامت

آماده باش بیمارستان های کشور برای پذیرش مصدومان چهارشنبه سوری

به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، حسن واعظی در نشست معاونان علوم پزشکی کشور اظهار داشت: با توجه به احتمال وقوع حوادث در روز چهارشنبه پایان سال، تمامی مراکز درمانی به طور کامل آماده می شوند. آماده و اقدامات لازم را برای ارائه خدمات بهینه و به موقع از 27 اسفند ماه انجام می دهند.

وی افزود: کلیه مراکز درمانی به ویژه بیمارستان های ارائه دهنده خدمات سوختگی، تروما، چشم پزشکی، جراحی و ارتوپدی موظف به تشکیل تیم های ارزیابی سریع، کمیته های پشتیبانی و مدیریت بحران هستند و از شیفت های عصر و شب نسبت به اطمینان از آمادگی بیمارستان ها و نحوه انجام آن اقدام کنند. ارائه خدمات، بازدید انجام یک زمینه

واعظی در خصوص تامین نیروی انسانی در این ایام گفت: متخصصان رزیدنت در رشته های تخصصی به صورت 24 ساعته در مراکز تک تخصصی چشم پزشکی، تروما، سوختگی، جراحی، ارتوپدی و بانوان حضور خواهند داشت.

رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت گفت: دپوی داروها و مواد مصرفی مورد نیاز در اورژانس بیمارستان ها در بیمارستان های تروما و سوختگی خاص و کلیه بیمارستان های عمومی مرتبط با اولویت انجام شده است. بخش های بستری

اجرای طرح سلامت نوروزی از سوم اسفند

واعظی درباره طرح سلامت نوروزی گفت: طرح سلامت نوروزی 1403 از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 3 اسفند 1402 آغاز و ساعت 8 صبح روز شنبه 28 فروردین 1303 پایان می یابد.

واعظی گفت: همچنین تیم های ویژه ارزیابی طرح سلامت نوروزی در ستاد دانشگاه ها تشکیل شده و بازدید میدانی روزانه از مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها انجام می شود.

رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بر اساس بخشنامه معاونت درمان، هرگونه تعطیلی بخش های بستری در ایام نوروز ممنوع است، ادامه داد: متخصصان فوریت های پزشکی متخصصین بیهوشی و سایر متخصصین رزیدنت در بیمارستان های عمومی دانشگاهی طبق برنامه نوبت کاری باید در مرکز حضور داشته باشند. همچنین بر حضور یا دسترسی سریع به متخصصان سایر رشته های تخصصی از جمله داخلی، زنان، اطفال و جراحی عمومی تاکید شده است.

وی گفت: اورژانس و تمامی بخش های ویژه و دیالیز در تمامی بیمارستان ها باید با تمام ظرفیت خدمات لازم را به بیماران ارائه دهند. پذیرش و پاسخگویی به بیماران سکته مغزی حاد قلبی و مغزی طبق دستورالعمل کد 247 و 724 در کلیه بیمارستان های مجری برنامه انجام شود.

رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت تصریح کرد: دسترسی به خدمات با کیفیت و به موقع در انجام آزمایشات اورژانسی در کلیه آزمایشگاه های بیمارستانی و بخش های تصویربرداری کلیه بیمارستان های دانشگاهی به صورت شبانه روزی و امکان پذیر است. ارائه این خدمات با هماهنگی و اطلاع رسانی از طریق رسانه های محلی هر دانشگاه برای هموطنان آزاد است.

وی در خصوص نوبت دهی و مراجعه الکترونیکی گفت: به منظور احترام به بیماران و مراجعین کلینیک های تخصصی در خصوص نحوه نوبت دهی و پذیرش و همچنین کاهش هزینه های مربوط به سفرهای غیرضروری بیماران به بیمارستان ها و مراکز درمانی و مدیریت ویزیت ها مشتریان از طریق اقدام مشترک با حوزه مدیریت. اطلاعات و فناوری وزارت بهداشت بر ضرورت نوبت دهی الکترونیکی در بیمارستان ها و مراکز درمانی و تجهیز بیمارستان ها به نرم افزار نوبت دهی الکترونیکی تاکید دارد.

واعظی افزود: بر اساس آخرین گزارش تبادل اطلاعات در سرویس نوبت دهی مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت (مفا)، 575 بیمارستان وابسته به وزارت بهداشت و 38 کلینیک مستقل مستقل در 64 دانشگاه و دانشکده در حال تبادل هستند. داده ها.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا