اطلاعات دارویی و سمی را از کجا می توانیم دریافت کنیم؟
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، راضیه کشاورز ملکی با اشاره به اینکه کارشناسان مراکز اطلاع رسانی دارو و سموم پس از گذراندن دوره های آموزشی از بین داروسازان و پزشکان عمومی و متخصص انتخاب می شوند، گفت: در این مراکز، سوالات پاسخ داده می شود. وی با توجه به موضوعاتی مانند مصرف و عوارض ناخواسته ناشی از داروها، مصرف دارو در دوران بارداری و شیردهی، میزان مصرف – احتیاط ها و موارد منع داروها، تداخل دارویی با یکدیگر و مواد غذایی و نتایج آزمایشگاهی موارد زیر به صورت تلفنی پاسخ داد. . خواهد بود
وی همچنین اطلاعاتی در زمینه سم شناسی و مسمومیت ها، گام های اولیه در مقابله با مسمومیت های ناشی از داروها، مواد شیمیایی، شوینده های خانگی، گازهای سمی، گزش حیوانات سمی، گیاهان سمی، مواد مخدر و محرک ها، مواد نفتی، فلزات سنگین، آفت کش ها، اطلاعات تخصصی حوزه مسمومیت های گروهی، مسمومیت های شغلی و آلودگی های محیطی با سم از جمله مواردی است که در مراکز اطلاع رسانی دارو و سموم به آن پاسخ داده می شود.
کشاورز ملکی با معرفی شماره 190 (داخلی 2-3) از مخاطبان خواست تا همه روزه از ساعت 8 صبح تا 20 اطلاعات مورد نیاز خود را از کارشناسان این مراکز دریافت کنند.