سلامت خانواده

نوشیدن چای و قهوه در فنجان های یکبار مصرف ممنوع است/ علت چیست؟

به گزارش خبرآنلاین، آن دسته از ظروف پلاستیکی که می توان آنها را در مایکروویو قرار داد به همان اندازه خطرناک هستند، زیرا زمانی که این ظروف در مایکروویو گرم می شوند، همیشه این احتمال وجود دارد که غذای شما آلوده شود. بهتر است غذا را از این ظروف خارج کرده، در بشقاب شیشه ای یا سرامیکی بریزید و سپس روی اجاق یا مایکروفر گرم کنید.

این امر در مورد نوشیدنی های گرم مانند چای و قهوه نیز صدق می کند. سعی کنید از نوشیدن مایعات داغ در لیوان های پلاستیکی یا یکبار مصرف خودداری کنید. گرما فرآیندی را آغاز می کند که به طور بالقوه می تواند مواد شیمیایی سمی را به نوشیدنی داغ وارد کند.

مضرات خوردن غذای گرم در ظروف پلاستیکی

BPA که از طریق غذا وارد بدن می شود وارد جریان خون می شود. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، این ماده با عملکرد هورمون ها به ویژه استروژن تداخل دارد. CDC همچنین دریافت که بیش از 90 درصد انسان ها دارای سطوح قابل تشخیص BPA در بدن خود هستند. همچنین، تحقیقات نشان می دهد که BPA ممکن است اثرات متعددی بر باروری مردان و زنان، سلامت قلب، تیروئید، عملکرد سیستم ایمنی و سایر مسائل داشته باشد.

بر اساس مطالعات، افرادی که BPA بالایی دارند بیشتر در معرض ابتلا به فشار خون بالا هستند. سطوح بالاتر BPA می تواند منجر به اختلال در سطح آنزیم های کبدی شود.

از دیگر معایب مصرف غذای گرم در ظروف پلاستیکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ابتلا به سرطان: برخی از مواد شیمیایی موجود در ظروف پلاستیکی مانند فرمالدئید و اکریلونیتریل می توانند به سلول های بدن آسیب رسانده و باعث سرطان شوند.

حساسیت پوست: ترکیبات شیمیایی موجود در ظروف پلاستیکی ممکن است باعث تحریک، قرمزی، خارش و حساسیت پوست شوند.

تغییر طعم و بوی غذا: گاهی اوقات حرارت دادن غذا در ظروف پلاستیکی باعث تغییر طعم و بوی غذا می شود. این ممکن است به دلیل تغییر ساختار شیمیایی غذا توسط ترکیبات شیمیایی باشد.

منبع: awenest

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا