سلامت خانواده

برای جلوگیری از کوچک شدن مغز چه بخوریم؟

بر اساس گزارش آنلاین، رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ دار و آجیل ممکن است بهترین راه برای محافظت از پیچیده ترین اندام بدن باشد.

تسنیم در خبری نوشت: مطالعه اخیر نشان داد افرادی که از رژیم های غذایی غنی از منیزیم استفاده می کنند، کوچک شدن مغز ناشی از افزایش سن کمتر است. آنها همچنین ضایعات ماده سفید کوچکتری داشتند که نشانه پیری مغز است. این اثرات به ویژه در زنان (به ویژه زنان یائسه) مشهود بود.

این مطالعه که در 10 مارس در ژورنال تغذیه اروپایی منتشر شد، داده‌های سلامتی نزدیک به 6000 شرکت‌کننده در بریتانیا را در رده سنی 40 تا 73 مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

مؤسسه ملی بهداشت توصیه می کند که بزرگسالان حدود 320 تا 430 میلی گرم منیزیم در روز بخورند، اما شرکت کنندگانی که سالم ترین مغز را داشتند بیش از 550 میلی گرم منیزیم مصرف کردند.

به گفته محققان، افزایش مصرف منیزیم ممکن است به طور قابل توجهی سلامت مغز را بهبود بخشد، که همچنین انتظار می رود به حفظ توانایی شناختی بیشتر و کاهش خطر یا تاخیر در شروع زوال عقل کمک کند.

اما این مطالعه جدید نشان می‌دهد که صرف پول برای مکمل‌های گران قیمت برای تقویت عملکرد مغز ضروری نیست و صرف مصرف بیشتر اسفناج می‌تواند برای دریافت فواید سلامت جسمی و روانی منیزیم کافی باشد.

منیزیم فواید سلامتی دیگری نیز دارد. دانشمندان می گویند که منیزیم با جلوگیری از انقباض کلسیم در بدن، ماهیچه ها را شل می کند و آرامش را بهتر می کند.

دانشمندان اعلام کرده اند افرادی که به منیزیم علاقه دارند باید بیشتر از مکمل ها آجیل بخورند. تووار گفت که بدن مواد مغذی موجود در غذا را بهتر از موادی که تولید و در مکمل ها قرار می دهند پردازش می کند.

مکمل ها همچنین می توانند باعث اسهال و سایر مشکلات گوارشی شوند و مقادیر بسیار بالای منیزیم می تواند منجر به کاهش فشار خون، بی حالی، افسردگی و گیجی شود.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا