بهداشت و درمان

دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS/ کاهش تصویربرداری‌های تکراری

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، مهندس رامین معتمد افزود: با راه اندازی سامانه PACS گامی اساسی در راستای هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران برداشته می شود.

به گفته وی، فناوری به کار رفته در این سامانه یکی از ملزومات اولیه پزشکی از راه دور، اورژانس هوشمند، اتاق عمل، بیمارستان مجازی، بیمارستان هوشمند است و به تشخیص پزشکی و افزایش سلامت جامعه کمک خواهد کرد.

مدیریت خدمات نرم افزاری پزشکی مشاور مدیریت و خدمات ماشین تامین اجتماعی از جمله ویژگی های این سامانه دسترسی آسان، تخصصی و کاربرپسند پزشکان متخصص به تصاویر پزشکی و مدارک بالینی بیماران، دسترسی آسان و امکان دانلود تصاویر پزشکی و اسناد بالینی شخصی برای بیماران. دسترسی به بیمه ها و مراکز مدیریت خرد و کلان، ارائه گزارش مدیریت، ارائه گزارش آماری کلان، ارائه گزارش html، طراحی اختصاصی بیننده دیکام با بالاترین تکنولوژی های روز در زمینه نرم افزار و تجهیزات پزشکی، احترام به بیمار حفظ حریم خصوصی، رعایت اصول امنیتی، ارائه گزارش های مدیریتی خرد و ماکرو، ارسال و دریافت داده ها در چهار سطح برای ارائه بهینه ترین استفاده از شبکه و فضای ذخیره سازی، هماهنگی و سازگاری کامل با سیستم درخواست کننده سرویس HIS. EP. خدمات و …

معتمد همچنین درباره مهمترین دستاوردهای این سامانه برای بیماران اظهار داشت: کاهش دوز تابش دریافتی برای کاهش نیاز به تصویربرداری های تکراری و غیر ضروری، صرفه جویی در زمان (کاهش ترافیک شهری)، صرفه جویی در هزینه های درمان، دسترسی به تصاویر پزشکی و مستندات بالینی و غیره … است

وی در ادامه بیان کرد: دسترسی به آرشیو تصاویر پزشکی، استفاده از ابزارهای پیش تشخیصی، عدم نیاز به نیروی انسانی برای پاسخگویی، راهنمایی هوشمند بیمار برای استفاده از تصویربرداری، مدیریت حضور بیماران در مراکز تصویربرداری و … از جمله مزایا است. این سیستم برای پزشکان و مراکز درمانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا