میوهای که ولعِ خوردن شیرینی را کاهش میدهد
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، انجیر معمولاً در مکان هایی می روید که در بیشتر ایام سال گرم، آفتابی و خشک است.
قبل از اینکه شکر رایج شود، انجیر معمولا برای شیرین کردن دسرها استفاده می شد.
فواید انجیر از کاهش فشار خون تا افزایش تراکم استخوان را شامل می شود
یکی از دلایلی که بسیاری از وبسایتهای مواد غذایی سلامتی تنقلات انجیر را ارائه میدهند این است که انجیر میل به غذاهای شیرین را برطرف میکند و در عین حال فواید مهم سلامتی زیادی را ارائه میکند.
در ادامه برخی از فواید سلامتی که می توانید با خوردن انجیر از آن بهره مند شوید آورده شده است.
کاهش فشار خون بالا
فشار خون بالا می تواند منجر به عوارضی مانند بیماری قلبی و سکته شود. یکی از عواملی که منجر به فشار خون بالا می شود، عدم تعادل پتاسیم ناشی از مصرف زیاد سدیم و کمبود پتاسیم است.
انجیر یک غذای غنی از پتاسیم است و می تواند به اصلاح این عدم تعادل کمک کند. در همین حال، سطوح بالای فیبر موجود در انجیر می تواند به دفع سدیم اضافی از سیستم کمک کند.
بهبود هضم
مشکلات گوارشی از یبوست تا اسهال متغیر است. در هر دو انتهای طیف، افزایش مصرف فیبر می تواند کمک کننده باشد. با این حال، انجیر علاوه بر فیبر بالایی که دارد از طریق دیگری به هضم غذا کمک می کند. این نوع میوه ها منبع عالی از پری بیوتیک ها هستند که سلامت کلی روده را بهبود می بخشد.
افزایش تراکم استخوان
انجیر منبع خوبی از کلسیم و پتاسیم است. این مواد معدنی می توانند با یکدیگر برای بهبود تراکم استخوان کار کنند که به نوبه خود می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان جلوگیری کند.
مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از پتاسیم به ویژه می تواند سلامت استخوان ها را بهبود بخشد.
تغذیه
یکی از مزایای اصلی انجیر این است که به طور طبیعی یک غذای بدون چربی و بدون کلسترول است. انواع این میوه نیز منبع عالی از موارد زیر است:
ویتامین A
ویتامین C
کلسیم
هستند
پتاسیم
منیزیم
مواد مغذی
یک انجیر متوسط حاوی:
کالری: 37
چربی: 0 گرم
کلسترول: 0 میلی گرم
سدیم: 0.5 میلی گرم
کربوهیدرات: 10 گرم
فیبر: 1.45 گرم
شکر: 8 گرم
پروتئین: 0 گرم