سلامت خانواده

افرادی که این 3 بیماری را دارند نباید خیار بخورند

به گزارش خبرآنلاین از ایسنا، اگرچه اغلب مردم خیار را در خانواده سبزی ها و صیفی جات قرار می دهند، اما این ماده غذایی نوعی میوه به حساب می آید. میوه ای بسیار مغذی و آبدار.

این میوه منبع آب خوبی برای بدن است و از آنجایی که کالری، چربی، کلسترول و سدیم کمی دارد، برای بدن بسیار مفید است.

چه کسانی باید از خوردن خیار اجتناب کنند؟

خوردن خیار فواید زیادی دارد، اما برخی افراد ممکن است به دلایل مختلف نتوانند خیار بخورند:

– مشکلات گوارشی

مصرف خیار در برخی افراد باعث ایجاد گاز در معده یا سوء هاضمه می شود. اگر سندرم روده تحریک پذیر یا سایر بیماری های گوارشی دارید، مراقب خیار باشید.

– اختلال لخته شدن خون

اگر اختلال انعقاد خون دارید یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید، در مصرف خیار زیاده روی نکنید، زیرا غذاهای غنی از ویتامین K ممکن است با رقیق کننده های خون تداخل داشته باشند.

خطرات جبران ناپذیر مصرف زیاد قند در کودکان
– آلرژی

اگر تب یونجه یا رینیت آلرژیک دارید، ممکن است در اثر خوردن خیار مستعد ابتلا به سندرم آلرژی خوراکی باشید. سندرم آلرژی دهان نوعی حساسیت غذایی است که در اثر واکنش به خوردن برخی غذاها مانند میوه ها، دانه ها و سبزیجات ایجاد می شود و اغلب با التهاب مخاط بینی همراه است.

در هر صورت خواص این میوه پر آب کم نیست. با خوردن روزانه خیار می توانید بدن را هیدراته کنید و همچنین مقداری ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین کنید. اما اگر احتمال مشکلات گوارشی یا آلرژی و حساسیت غذایی وجود دارد، بهتر است در مصرف خیار احتیاط کنید.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا