اخبار سلامت

سرانه مصرف نان در ایران 3 برابر کشورهای جهان است

به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، زهرا پوراحمد ضمن مقایسه میانگین مصرف نان در ایران و سایر کشورها گفت: سرانه مصرف نان در کشور دو تا سه برابر میانگین کشورهای جهان است.

وی درباره اهمیت سبوس در نوع آرد تهیه نان گفت: سبوس گندم غنی ترین منبع غذایی فیبرهای غذایی نامحلول و فیبرهای گیاهی است.

کارشناس اداره کل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: سبوس حاوی ویتامین های گروه B، C، E، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم است. نان های تیره سبوس بیشتری دارند اما ذائقه غذایی مردم ما بیشتر جذب نان های روشن می شود.

وی اظهار داشت: استفاده از آرد سفید بدون سبوس باعث افزایش قند خون و در نتیجه افزایش انسولین در بدن می شود. .

پوراحمد گفت: از آنجایی که سازمان غذا و دارو نظارت بر ایمنی و سلامت محصولات سلامت محور را بر عهده دارد، بازرسی از کارخانه ها و نانوایی های سرپوشیده آرد به صورت مستمر انجام و محصولات تولیدی مورد آزمایش قرار می گیرد.

کارشناس اداره کل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به شهروندان توصیه کرد از نان های تیره با آرد سبوس دار و حاوی سبوس بیشتر مانند نان سنگک استفاده کنند و خاطرنشان کرد: افزایش آگاهی و تقاضای مردم از نانوایی ها می تواند نقش بسزایی داشته باشد. در تشویق پخت نان با آرد سبوس دار در نانوایی ها.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا