تولید جایگزین مفید برای “چیپس” و “پفک”
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، حسین رستگار از تولید جایگزین مفیدی برای تنقلات مضر برای سلامتی خبر داد و اظهار داشت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاصی که دارند، می تواند تأثیرات زیادی بر روی تنقلات مضر داشته باشد. سلامت انسان این محصولات که اغلب با روغن ها در دمای بسیار بالا پخته می شوند، ممکن است مواد مضری مانند «پراکسیدها» تولید کنند که به مرور زمان خطرناک تر می شوند و در معرض نور و گرما قرار می گیرند.
وی ادامه داد: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در راستای وظایف ذاتی خود اقدام به تولید و غنی سازی محصول جدید ضد محصولات مضر برای سلامت کرده است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو تصریح کرد: این محصول که بر پایه حبوبات و غنی شده با ویتامین ها، مواد معدنی و برخی مواد مفید دیگر تولید می شود، قرار است جایگزین تنقلات رایج مضر برای سلامتی شود. مانند چیپس، پفک و سایر محصولات مشابه.
انتهای پیام/