جایگزین مفید برای چیپس و پفک تولید شد
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، حسین رستگر گفت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه به دلیل داشتن ترکیبات خاص و فرآیند تولید می تواند تاثیرات زیادی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که اغلب با روغن در دمای بسیار بالا پخته می شوند، ممکن است مواد مضری مانند پراکسیدها منجر به این واقعیت می شود که با گذشت زمان و تحت تأثیر نور و گرما، خطرات آنها آشکارتر می شود.
وی افزود: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به تولید و غنی سازی محصول جدید بهتر از محصولات مضر اقدام می کند. نوار نقاله او سالم است، اقدام کرده است.
رستگر تاکید کرد: این محصول بر پایه حبوبات و غنی شده با ویتامین ها، مواد معدنی و برخی مواد مفید دیگر است. قرار است جایگزین تنقلات رایج مضر برای سلامتی مانند چیپس، پفک و سایر محصولات مشابه شود.