سلامت خانواده

اگر بالای 50 سال دارید، برای سلامت روده از این غذاها استفاده کنید

به گزارش خبرآنلاین، روده سالم اساس سلامت و متابولیسم قوی را تشکیل می دهد. اما با افزایش سن، متابولیسم (تولید سوخت) و سلامت روده کاهش می یابد. با این حال، وضعیت روده تا حد زیادی به رژیم غذایی و سبک زندگی روزانه شما بستگی دارد. از سن 50 سالگی به بعد، حفظ روده سالم برای سلامت کلی جسمی و روانی ضروری است.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: میکروبیوم متعادل روده به بهبود هضم غذا کمک می کند، ایمنی را تقویت می کند و حتی می تواند بر خلق و خو و عملکرد شناختی تأثیر بگذارد. در این مقاله به 10 ماده غذایی اشاره شده است که با افزایش سن برای سلامت روده بسیار مفید هستند.

موز

موز منبع عالی “فیبر پری بیوتیک” است که باکتری های مفید روده شما را تغذیه می کند. این میوه همچنین حاوی پکتین است که به تنظیم هضم غذا کمک می کند و می تواند یبوست را کاهش دهد. از موز به عنوان میان وعده لذت ببرید یا آن را به اسموتی ها و غلات اضافه کنید.

سیر

سیر حاوی پری بیوتیک و آلیسین است، ترکیبی که به دلیل خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن شناخته شده است. این عناصر باعث رشد باکتری های مفید روده شده و به تعادل میکروبیوم روده کمک می کنند. از سیر در پخت و پز برای افزایش طعم و بهبود سلامت روده استفاده کنید.

ماست یونانی

ماست یونانی که نیروگاهی از پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های مفیدی که از میکروبیوم متعادل روده حمایت می‌کنند)، حاوی کشت‌های زنده است که به بهبود هضم، تقویت عملکرد ایمنی و کاهش علائم سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) کمک می‌کند. ماست یونانی ساده و بدون شیرینی را انتخاب کنید تا از قندهای اضافه شده خودداری کنید.

کدام دیگری

جو دوسر سرشار از فیبر محلول به خصوص بتا گلوکان است که به تنظیم حرکات روده کمک می کند و از رشد باکتری های مفید روده حمایت می کند. این فیبر همچنین به کاهش سطح کلسترول و تثبیت قند خون کمک می کند. جو دوسر را در صبحانه خود با بلغور جو دوسر یا اسموتی بگنجانید.

کلم ترش

کلم ترش یک محصول کلم تخمیر شده غنی از پروبیوتیک است که از میکروبیوم سالم روده پشتیبانی می کند. فرآیند تخمیر محتوای باکتری های مفید آن را افزایش می دهد و می تواند به هضم و افزایش جذب مواد مغذی کمک کند. کلم ترش را به عنوان غذای جانبی در وعده های غذایی خود قرار دهید.

دانه چیا

دانه چیا سرشار از فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 است که هر دو از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کنند. فیبر محلول موجود در دانه چیا آب را جذب می کند و ماده ژل مانندی را تشکیل می دهد که به تنظیم حرکات روده و حمایت از سلامت روده کمک می کند. دانه چیا را به اسموتی، ماست یا سالاد اضافه کنید.

سبزیجات

سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم پیچ و سبزی خردل سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که از سلامت کلی گوارش حمایت می کنند. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که التهاب را کاهش می دهند و از پوشش سالم روده حمایت می کنند. سبزیجات برگدار را در سالاد، اسموتی یا به عنوان غذای جانبی بگنجانید.

سیب

سیب منبع خوبی از فیبر محلول به خصوص پکتین است که به تنظیم هضم غذا و رشد باکتری های مفید روده کمک می کند. خوردن سیب همچنین می تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت روده کمک کند. سیب را به عنوان میان وعده تازه بخورید یا به سالاد و ماست اضافه کنید.

آبگوشت یا آبگوشت استخوان

آبگوشت استخوان سرشار از کلاژن و اسیدهای آمینه است که از پوشش روده و سلامت کلی گوارش حمایت می کند. این ماده غنی از مواد مغذی به ترمیم و حفظ سد روده کمک می کند، که می تواند هضم را بهبود بخشد و علائم سندرم روده تحریک پذیر را کاهش دهد. آب استخوان را به عنوان یک نوشیدنی گرم بنوشید یا از آن به عنوان پایه سوپ و خورش استفاده کنید.

بادام

بادام سرشار از فیبر، چربی های سالم و ویتامین E است و از سلامت روده حمایت می کند و التهاب را کاهش می دهد. بادام همچنین حاوی پری بیوتیک هایی است که باکتری های مفید روده را تغذیه می کند. بادام را به تنهایی بخورید یا به سالاد و غذا اضافه کنید.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا