سلامت خانواده

کدام بهتر است؛ زیتون شکسته یا نشکسته؟

به گزارش خبرآنلاین، زیتون های بدون هسته یا بدون هسته که به صورت شکسته در بازار موجود است در مقایسه با انواع نشکن یک مزیت دارد. برای اینکه زیتون بهتر تلخ و شیرین شود پس از شستن با ضربه ای آن را می شکنند تا آب و آب نمک بهتر وارد میوه شود. در این روش چون آب نمک بیشتر به بافت محصول نفوذ می کند، زیتون تا حدودی تخمیر می شود و خواص غذایی آن افزایش می یابد.

برخلاف تصور عموم، روغن زیتون با شکستن و ترک خوردن میوه خارج نمی شود. روغن زمانی از زیتون استخراج می شود که میوه کاملا فشرده و له شود.

زیتون فله یا کارخانه ای؟

از آنجایی که زیتون فله در سودا و آب نمک با غلظت بالا فرآوری می شود، از نظر میکروبی مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند، بلکه به دلیل نوع نوشابه و خلوص نمک مصرفی، نوع ظروف فرآوری و خرما استفاده از زیتون فله ناشناخته و نامشخص است، بهتر است. از مصرف این گونه زیتون ها خودداری کنید.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا