سلامت خانواده

پنج غذای غنی از ویتامین D

به گزارش خبرآنلاین، ویتامین D را می توانید به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:

1) ماهی

ماهی های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی سالمون بخار پز شده 60 درصد از نیاز روزانه به ویتامین D یا 12.06 میکروگرم را تامین می کند.

2) قارچ

یک فنجان قارچ پخته شده 5 درصد از نیاز روزانه به ویتامین D را تامین می کند.

3) تخم مرغ

تخم مرغ، به خصوص زرده، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ 17 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تامین می کند.

4) شیر بادام

یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزانه به ویتامین D را تامین می کند. همچنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.

۵) جگر گاو

جگر گاو منبع اصلی ویتامین B12 است و همچنین ویتامین D کافی برای بدن فراهم می کند. 100 گرم جگر گاو مسئول 9 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا