سلامت خانواده

شکر با سلامتی چه می کند

به گزارش خبرآنلاین، یکی از اعضای هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: قندهای مصنوعی باکتری های مفید دستگاه گوارش را کاهش داده و در نتیجه تأثیرات منفی بر سلامت افراد دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، غزاله اسلامیان با اشاره به اثرات مثبت و منفی مصرف شکر افزود: طعم شیرین برای اکثر افراد طعم مطبوعی است و بدون این طعم خوردن بسیاری از غذاها سخت است.

به گفته وی، اثرات روانی غذاهای شیرین کم نیست. به عنوان مثال، در فردی که از افسردگی رنج می برد، خوردن شکلات یا سایر غذاهای شیرین می تواند به تحمل این بیماری و بهبود وضعیت فرد کمک کند.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: طبق دستورالعمل های تغذیه ای دنیا، حداکثر میزان مصرف قند ساده برای افراد سالم 10 درصد کالری روزانه است. به عنوان مثال، در یک فرد غیر دیابتی که کالری مورد نیاز روزانه او 2000 کیلو کالری است، حداکثر مصرف قند ساده روزانه 50 گرم تخمین زده می شود.

به گفته وی، بر اساس توصیه انجمن قلب آمریکا، دریافت قندهای ساده برای زنان به میزان 100 کالری در روز (25 گرم) و برای مردان با 150 کالری در روز (35 گرم) مجاز است.

اسلامیان خاطرنشان کرد: هر دانه شکر معادل پنج گرم شکر ساده و هر قاشق غذاخوری شکر معادل 15 گرم شکر ساده است.

وی با اشاره به وجود شکر در غذاهای صنعتی گفت: برخی از غذاهای صنعتی طعم شیرین ندارند بلکه حاوی شکر هستند مانند سس قرمز یا سس کچاپ که در هر قاشق غذاخوری چهار تا پنج گرم شکر وجود دارد.

این دکترای تغذیه تاکید کرد: از مصرف غذاهای صنعتی حاوی قند در رژیم غذایی کودکان زیر 2 سال خودداری کنید.

233236

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا