سلامت خانواده

4 عادت غذایی برای جوان ماندن

به گزارش خبرآنلاین: تمرکز بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف در هر سنی مهم است، اما در اینجا نکاتی وجود دارد که به ما می گوید چرا 50 سالگی سن مهمی برای اتخاذ عادات غذایی سالم است. به طور کلی، افزایش سن یک عامل خطر برای بیماری های مختلف است. برای مثال احتمال سکته قلبی در مردان بعد از 45 سالگی و برای زنان بعد از 55 سالگی افزایش می یابد.سن عاملی است که مستقیماً بر خطر بیماری قلبی تأثیر می گذارد.

علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که داشتن قلب سالم در دهه 50 زندگی می تواند به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل در آینده کمک کند. واضح است که تمرکز بر خطر بیماری بخش مهمی از کند کردن روند پیری در 50 سالگی است و خبر خوب این است که حفظ عادات غذایی سالم راهی عالی برای انجام این کار است.

برای اینکه بدانید کدام عادات غذایی برای کند کردن روند پیری بعد از 50 سالگی مفید است، این مقاله را تا انتها بخوانید.

1) دریافت فیبر کافی

دریافت فیبر کافی در رژیم غذایی روزانه بسیار مهم است، به خصوص با افزایش سن، زیرا می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع 2، فشار خون بالا و حتی سرطان کمک کند. فیبر می تواند این اثر را با کاهش استرس اکسیداتیو و نشانگرهای التهابی در بدن داشته باشد (که هر دو نشانگرهایی هستند که به طور طبیعی با افزایش سن ایجاد می شوند).

برای دریافت فیبر کافی، سعی کنید غلات کامل، عدس، سبزیجات و میوه ها را در وعده های غذایی روزانه خود بگنجانید.

2) مصرف مقدار زیادی پروتئین

به طور کلی، توده عضلانی بدن پس از 30 سالگی کاهش می یابد و احتمالاً درصد بسیار کمی از ماهیچه ها تا 60 سالگی در بدن باقی می مانند. برای جلوگیری از کاهش توده عضلانی ناشی از افزایش سن، تمرکز حائز اهمیت است. در عضله سازی از سنین پایین رژیم غذایی سرشار از پروتئین همراه با تمرینات مقاومتی برای حفظ و رشد عضلات سالم مفید است. با توجه به کاهش بالقوه توده عضلانی، نیاز به پروتئین با افزایش سن افزایش می یابد. برای دریافت پروتئین کافی در رژیم غذایی خود، از منابع کم چرب مانند مرغ، تخم مرغ، آجیل و ماست یونانی استفاده کنید.

3) دریافت چربی های سالم

همانطور که گفته شد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی در سنین 45 تا 55 سالگی افزایش می یابد. همانطور که گفته شد، یکی از زمینه های مفید برای حفظ سلامتی در 50 سالگی اطمینان از داشتن قلب سالم است. یکی از راه های انجام این کار این است که چربی های سالم مانند اسیدهای چرب امگا 3 را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.

مصرف مکمل های امگا 3 نیز می تواند به کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب کمک کند. همچنین اسیدهای چرب موجود در ماهی، آجیل و برخی روغن های گیاهی نقش موثری در کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر و خطر ابتلا به فشار خون بالا دارند.

4) مصرف بیشتر غذاهای گیاهی

چندین مطالعه نشان داده اند که پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی در طول زندگی روند پیری را برای چندین دوره کند می کند. از مزایای رژیم غذایی گیاهی می توان به افزایش طول عمر، کاهش التهاب، کاهش وزن، تثبیت فشار خون و … اشاره کرد.به تاخیر انداختن روند پیری پوست نیز از دیگر مزایای رژیم های گیاهخواری است.

منابع: Sciencedirect, eatthis

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا