سلامت خانواده

مصرف گلابی چه فوایدی دارد؟ – ایمنا

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گلابی به دلیل داشتن فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی برای بدن بسیار مفید است، این میوه می تواند به کنترل سطح قند خون، کاهش خطر بیماری های قلبی، کاهش کلسترول و محافظت در برابر آلزایمر و آلزایمر کمک کند. سرطان مصرف منظم آن به بهبود عملکرد دستگاه گوارش نیز کمک می کند.

نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف گلابی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان مفید است آنتوسیانین محتوای بالای آن سطح قند خون را کنترل می کند و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. از آنجایی که گلابی سرشار از مواد معدنی مهمی مانند پتاسیم است، سطح کلسترول خون را کنترل می کند، به طوری که مصرف منظم آن سطح کلسترول مضر (LDL) را کاهش می دهد. ، در حالی که سطح کلسترول مفید (HDL) را افزایش می دهد.

گلابی خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر و زوال عقل را کاهش می دهد، این میوه علاوه بر فلاونوئیدهایی مانند کوئرستین و کامپفرولسرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است که می تواند از سلول های مغز در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب محافظت کند. نتایج بررسی ها نشان می دهد که فلاونوئیدها و تری ترپنوئیدها گلابی ممکن است اثرات ضد سرطانی و ضد توموری داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا