سلامت خانواده

این علائم به معنای قطع مصرف لبنیات است

به گزارش آنلاین، چه برای شما تشخیص داده شده است که به لاکتوز حساسیت دارید یا به شیر حساسیت دارید یا نه، لبنیات می توانند اثرات نامطلوبی بر بدن شما داشته باشند.

عصر ایران در خبری نوشت: علائم عدم تحمل لاکتوز یا حساسیت به آن می تواند پنهان و گمراه کننده باشد. در اینجا نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد کاهش یا حذف لبنیات می تواند برای شما مفید باشد.

یبوست می تواند ناشی از عدم تحمل لبنیات باشد.

برخی شواهد نشان می دهد که لبنیات می تواند با ایجاد التهاب در دستگاه گوارش در برخی افراد باعث یبوست شود.

پروتئین موجود در لبنیات می تواند باعث یبوست شدید در افراد شود.

در مطالعه ای که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، 65 کودک مبتلا به یبوست شدید گزارش دادند که هر سه تا 15 روز یکبار اجابت مزاج داشتند. آنها حتی به ملین های قوی واکنش نشان ندادند.

چهل و چهار نفر از این 65 کودک (68٪) با حذف شیر گاو از رژیم غذایی خود بهبودی را تجربه کردند.

البته همیشه قبل از هر اقدامی باید با پزشک خود مشورت کنید زیرا یبوست می تواند به دلایل دیگری نیز ایجاد شود.

اگر اغلب سوء هاضمه دردناک و پر سر و صدا را تجربه می کنید، محصولات لبنی می توانند مقصر اصلی باشند.

کلینیک مایو فهرستی از غذاهایی که در بدن تولید گاز می کنند، از جمله محصولات لبنی منتشر کرده است.

به گفته متخصصان، لبنیات به طور قطع در برخی افراد باعث ایجاد گاز و نفخ می شود.

در این راستا، اگر لبنیات را از رژیم غذایی خود حذف کنید، ممکن است با کاهش گاز و درد ناشی از آن نیز مواجه شوید.

محصولات لبنی می توانند برای برخی افراد باعث آکنه شوند.

داده ها در مورد ارتباط بین آکنه و محصولات لبنی قطعی نیست، اما مصرف لبنیات می تواند برای برخی افراد مشکلات پوستی ایجاد کند.

وقتی صحبت از آکنه به میان می‌آید، فقط باکتری‌های موجود در منافذ شما نیستند که باعث التهاب می‌شوند، بلکه آنچه می‌خورید، مانند شیر، می‌تواند التهاب را افزایش داده و شرایط پوستی را بدتر کند.

به نظر می رسد شیر و بستنی باعث آکنه می شوند، در حالی که پنیر و ماست ممکن است اینطور نباشند.

هر فرد نسبت به غذاهای مختلف واکنش متفاوتی نشان می دهد، بنابراین آزمون و خطا ممکن است بهترین گزینه برای یافتن مقصر اصلی باشد.

اگر به دلیل نامعلومی احساس خستگی می کنید، حذف لبنیات از رژیم غذایی می تواند کمک کننده باشد.

ممکن است غیرمنتظره باشد، اما افرادی که نمی توانند شیر و محصولات لبنی را تحمل کنند ممکن است هنگام مصرف این غذاها دچار خستگی شوند.

آلرژی به شیر واکنشی به پروتئین کازئین موجود در شیر و سایر محصولات لبنی است. هنگامی که افراد مبتلا به آلرژی به شیر این غذاها را مصرف می کنند، بدن با تولید آنتی بادی علیه این پروتئین و آزادسازی هیستامین در خون، پاسخ ایمنی را ایجاد می کند.

این می تواند منجر به احساس خستگی پس از کاهش واکنش آلرژیک شود.

متأسفانه، بسیاری از غذاها حاوی منابع پنهان شیر از جمله گوشت های فرآوری شده، آب نبات و محصولات سویا هستند. در نتیجه، تشخیص این آلرژی ممکن است به سادگی ردیابی واکنش بدن به محصولات لبنی نباشد.

اگر گرفتگی بینی دارید و به نظر می رسد چیزی آن را بهبود نمی بخشد، حذف لبنیات ارزش امتحان کردن را دارد.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا