مصرف کافیِ منیزیم، آلزایمر را از شما دور میکند
به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، محققان علوم تغذیه دانشگاه استرالیای جنوبی با جمع آوری و تجزیه و تحلیل نمونه خون 172 فرد میانسال، به ارتباط قوی بین سطوح پایین منیزیم و مقادیر زیاد آن پی بردند. اسید آمینه سمی به نام “هوموسیستئین”. هموسیستئین حاوی گوگرد است.
این ترکیب سمی به ژن های بدن آسیب می رساند و افراد را مستعد ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون، بیماری های گوارشی، طیف وسیعی از سرطان ها و دیابت می کند.
این مقاله که در مجله اروپایی تغذیه منتشر شده است، می افزاید: غلات کامل، سبزیجات با برگ سبز تیره، آجیل، لوبیا و شکلات تلخ، همگی غذاهای غنی از منیزیم هستند که به بدن در تولید انرژی، تقویت دندان ها و استخوان ها، تنظیم قند خون کمک می کنند. و به فشار خون، سلامت قلب، عضلات و کلیه ها کمک می کنند.
به گفته محققان، مصرف کم منیزیم (کمتر از 300 میلی گرم در روز) می تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را افزایش دهد و منجر به آسیب DNA شود.
به گزارش مدیکال اکسپرس، منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن انسان است و بیش از 200 آنزیم برای فعال کردن فرآیندهای حیاتی در بدن به آن نیاز دارند.