سلامت خانواده

حفظ سلامت قلب با مصرف این غذاها

به گزارش خبرآنلاین، مغز یکی از مهم ترین اعضای بدن است و باید از آن مراقبت کرد تا بتواند بسیاری از عملکردهای بدن را به نحو احسن انجام دهد. خوب غذا خوردن برای سلامت عمومی مهم است و می تواند به طور خاص بر سلامت مغز ما تأثیر بگذارد. طبق مطالعات، افراد مسن‌تری که رژیم غذایی باکیفیتی دارند که شامل سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل، آجیل و ماهی است، حجم بافت مغزشان بیشتر است.

به گزارش بهداشت نیوز، با افزایش سن، مغز بعد از 40 سالگی به میزان حدود 5 درصد در هر دهه تمایل به کوچک شدن دارد و هر چه این کوچک شدن بیشتر ادامه یابد، بر توانایی های شناختی فرد تأثیر می گذارد. آیا می دانستید که مغز شما بیش از 20 درصد از کالری دریافتی روزانه شما را مصرف می کند؟ غذاهایی که هر روز می خورید به معنای واقعی کلمه مغز شما را تغذیه می کنند و به آن اجازه می دهند عملکرد مطلوبی داشته باشد. با این حال، راه هایی برای حفظ حجم مغز سالم حتی با افزایش سن وجود دارد که یکی از مهم ترین آنها توجه به رژیم غذایی است.

1) ماهی چرب

مغز ما از 60 درصد چربی تشکیل شده است که نیمی از آن به طور خاص اسیدهای چرب امگا 3 است. اسیدی که معمولا در ماهی هایی مانند سالمون، شاه ماهی و ساردین یافت می شود. با این حساب می توانید روی این ماهی ها حساب کنید و با خوردن حداقل یک وعده ماهی در هفته، این اسیدهای چرب مفید را به مغز برسانید و از کوچک شدن آن جلوگیری کنید.

شکلات تلخ از کاکائو ساخته می شود که حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها است. مطالعات نشان داده اند که فلاونوئیدهای کاکائو به تقویت حافظه و توانایی های یادگیری کمک می کنند. بر این اساس، کاکائو می تواند سلول های عصبی و رشد رگ های خونی را در بخش هایی از مغز که به طور خاص با حافظه و یادگیری مرتبط است، تحریک کند و انعطاف پذیری مغز را برای یادگیری بهبود بخشد.

3 عدد تخم مرغ

تخم مرغ سرشار از ویتامین B-6، ویتامین B-12 و اسید فولیک است. به لطف تحقیقات اخیر، محققان دریافته اند که این ویتامین ها هر گونه زوال شناختی را به تاخیر می اندازند و در عین حال به جلوگیری از کوچک شدن مغز در طول زمان کمک می کنند.

4) خانواده توت ها

توت ها حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی هستند که آنها را به یکی دیگر از مواد غذایی فوق العاده برای سلامت مغز تبدیل می کند. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که ترکیباتی که به طور خاص در توت ها یافت می شوند می توانند ارتباطات سلولی مغز را بهبود بخشند، التهاب را کاهش دهند و بیماری های عصبی را کنترل یا به تاخیر بیندازند. برای جلوگیری از کوچک شدن مغز، مصرف توت فرنگی، شاه توت، شاه توت و شاه توت را فراموش نکنید.

5) سبزیجات

سبزیجات سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین K، لوتئین، بتاکاروتن و فولات هستند. ویتامین K به ویژه به تشکیل چربی در سلول های مغز کمک می کند که برای سلامت این اندام ضروری است و می تواند حافظه را بهبود بخشد. برای این منظور اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی را به وعده های غذایی خود اضافه کنید.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا