بهترین آبمیوه ها برای تقویت هوش کدامند؟
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مصرف برخی مواد مغذی به تقویت هوش و حافظه کمک می کند; به عنوان مثال، برخی از آب میوه ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی هستند که هوش را تقویت می کنند، از عملکرد شناختی حمایت می کنند و سلامت کلی مغز را بهبود می بخشند.
آب زغال اخته
آب زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه فلاونوئیدها است که به تقویت حافظه و عملکردهای شناختی کمک می کند، نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم این نوشیدنی عملکرد شناختی سالمندان را بهبود می بخشد، به طوری که آنتی اکسیدان های موجود در آن به کاهش استرس کمک می کند. اکسیداتیو کمک می کند که می تواند به سلول های مغز آسیب برساند و عملکرد آن را مختل کند.
آب انار
آب انار یکی دیگر از نوشیدنی های دوستدار مغز است زیرا حاوی سطوح بالایی از پلی فنول ها است که عملکرد حافظه را بهبود می بخشد و از مغز در برابر آسیب محافظت می کند. نتایج مطالعات نشان می دهد که نوشیدن منظم آب انار می تواند حافظه و فعالیت مغز را تقویت کند و همچنین خواص ضد التهابی انار به بهبود سلامت کلی مغز کمک می کند.
آب پرتقال
آب پرتقال سرشار از ویتامین C است که برای سلامت شناختی مفید است، برای تولید انتقال دهنده های عصبی ضروری است و به کاهش خطر مه مغزی کمک می کند. نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم آب پرتقال با بهبود عملکرد شناختی در بین افراد میانسال و مسن مرتبط است، محتوای آنتی اکسیدانی بالای پرتقال از مغز در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند.
آب چغندر
آب چغندر به دلیل توانایی آن در بهبود عملکرد مغز محبوب شده است، زیرا سرشار از نیترات است که به افزایش جریان خون به مغز و بهبود عملکرد شناختی کمک می کند. نتایج مطالعات نشان می دهد که نوشیدن آب چغندر قبل از ورزش منجر به بهبود عملکرد شناختی در میان سالمندان می شود، افزایش جریان خون باعث می شود تا اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به سلول های مغز برسد.
آب انگور
آب انگور همچنین برای سلامت مغز بسیار مفید است، زیرا حاوی آنتی اکسیدان قوی است که از عملکرد مغز و حافظه پشتیبانی می کند. نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف آب انگور می تواند حافظه و مهارت های حرکتی را در میان سالمندان تقویت کند، پلی فنول های موجود در انگور به محافظت از مغز در برابر بیماری های عصبی کمک می کند.
آب گیلاس
آب گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است که به بهبود سلامت شناختی کمک می کند. نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم گیلاس توسط سالمندان به بهبود حافظه و توانایی های شناختی کمک می کند، آنتی اکسیدان های موجود در آن استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش می دهد و عملکرد مغز را بهبود می بخشد.