سلامت خانواده

این غذا باعث فراموشی می شود

به گزارش خبرآنلاین، نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف بیش از حد چربی های اشباع شده، گوشت ها و غذاهای فرآوری شده یکی از عوامل خطر زوال عقل و آلزایمر است.

به گفته محققان، افراد مبتلا به این بیماری عصبی در مقطعی از زندگی خود به طور مرتب غذاهایی مانند گوشت قرمز، سوسیس، ژامبون، پیتزا و همبرگر مصرف می کردند.

گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از آهن است و برای پیشگیری از کم خونی ضروری است. با این حال، آهن بیش از حد در بدن به توسعه رادیکال های آزاد کمک می کند که منجر به آسیب و تخریب سلولی می شود. آهن تمایل دارد در ماده خاکستری مغز، جایی که اختلال شناختی رخ می دهد، جمع شود. محققان توصیه می کنند که گوشت قرمز را به یک یا دو بار در هفته محدود کنید یا گوشت گاو با علف را انتخاب کنید.

منابع: euronews, seniorstridehomecare

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا